Havemand Ringe

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Ringe
  • Udfyld online skemaet på mindre fire minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Ringe. Brug vores gratis online service

17. august 2018. Det kan være svært at finde ud af, om man skal hyre en professionel havemand Ringe, når man ikke ved, hvad det koster. Men heldigvis er det nu blevet meget nemmere at finde ud af, hvad havearbejdet kommer til at koste. Du kan nemlig bruge vores gratis online haveopgavetjeneste.
I Ringe skal det ikke være en lang ørkenvandring at finde de gode tilbud og priser, så man kan spare penge på havearbejdet. Find de gode tilbude lige her! Udfyld kontaktskemaet med oplysninger om dit haveprojekt. Vi udsender opgaven i vores netværk og 3 erfarne havemænd afgiver tilbud på din opgave.
Brug Billig-gartner.dk til at få 3 gratis tilbud på havearbejde i Ringe og dermed også den bedste og billigste pris i Ringe. Igennem vores gratis tjeneste kan du bestille 3 uforpligtende tilbud på din haveopgave fra mange forskellige godkendte havefirmaer i Ringe. Så slipper du også selv for at skulle slå græs ;-)

Skadegørere i plæner

Selv de mest velholdte plæner kan en gang imellem lide under uvelkomne gæster, men hvis man er vågen, og ved, hvad man skal se efter, kan man tage problemet i opløbet, så det ikke udvikler sig til en epidemi. Det er også godt at kunne kende forskel på problematiske gæster og gæster, man sagtens kan leve med.
Regnorme er faktisk nyttige i haven - de laver hundredvis af små drænhuller i jorden. De trækker også organisk materiale som døde blade ned i jorden og er derved med til at berige den. Der findes mange forskellige arter af regnorme, men kun få af dem laver ormeafkast på plænens overflade.
Det er tilmed hovedsagelig om foråret og efteråret, så lad være med at overreagere; regnorme er et tegn på en sund jord. Vent til en tør dag og fordel ormeafkastet med en stiv kost - det vil forsvinde, før man begynder at klippe græsset.

Myrer i græsplænen

Myrer holder af at danne bo i tør plænejord om sommeren, hvor de kan skubbe små vulkanlignende tuer af fin jord op i plænen. De vil forsvare deres bo og ofte bide ubehageligt, hvis man sætter sig ned i nærheden af dem - de røde myrer er de værste.
Myrer går normalt efter pletter, hvor græsset er tyndt, og jorden kan ses, så en tæt, velpasset plæne generes ikke så ofte. Hold øje med myreboer tidligt på sommeren. Hvis man gennemfugter nye boer grundigt med vand, kan man ofte drive dem bort.
Hvis de har forskanset sig godt, må man tage den med ro; sent på sommeren vil hele kolonien flyve sin vej. Gennemvand arealet godt, når myrerne forlader stedet, så vil meget af den løsnede jord blive vasket på plads igen.


Eksempler på havemand i 5750 Ringe

Ribergaard Servicegartnere
Ravnshøjgyden 4
5750 Ringe
CVR: 10523737
Hjemmeside
Views Landscapes
Rudmevej 113
5750 Ringe
CVR: 28029691
Hjemmeside
Midtfyns Anlægsgartner
Tangevej 9
5750 Ringe
CVR: 37443344
Hjemmeside