Havemand Ribe

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Ribe
  • Udfyld formularen online på kun 5 min.
  • Du får kun tilbud fra bundsolide havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 tilbud på havemand Ribe → Spar mindst 22 pct


Bunddækkebuske

Bunddækkebuskene anvendes med mange lave planter af samme art, så bedet fremstår som et ensartet, fladedækket bunddække. Planterne står med en afstand, så de inden for en kortere årrække dækker jorden. Plejen sigter mod at opretholde buskene som fladedækkende, fri for ukrudt og med en bestand af sunde planter.
Ukrudtsbekæmpelse i bunddækkebuske sker ved håndlugning. Rodukrudt tages op ved hjælp af en greb, så roden helt fjernes. Meget ukrudt fjernes let under regnvejr, fordi den bløde jord nemmere ”slipper” rødderne.
l etableringsfasen renholdes ca hver 2. uge med hakke og skuffejern, så ukrudtet ikke når at smide frø. På de enkelte buske fjernes alle døde grene. Ellers er det gerne kanterne på bedet, som skal klippes, hvis det fylder mere end det areal, man ønsker dækket med buske.

Ukrudtsbekæmpelse i fritvoksende hæk

Ukrudtsbekæmpelse i den fritvoksende hæk sker med hakkejern, skuffejern og rive, normalt 5-6 gange om året. Stort ukrudt fjernes, førend det smider frø. En veletableret fritvoksende hæk får med tiden kun ukrudt rundt i kanten samt træagtigt ukrudt i hækken.
I etableringsfasen renholdes hver 2. uge med hakke eller skuffejern, så intet ukrudt smider frø. Gødskning: Der anvendes normalt humusforbedrende naturgødninger. Der kan endvidere anvendes NPK 23-3-7. Der gives 3 kg pr. 100 ml pr. år. Det er 40 g pr. m2 svarende til de fleste buskes behov.
Der kan også gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan. Vanding er som regel kun nødvendig under etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. Sørg altid for at jorden er let fugtigt, det giver de bedste vækstbetingelser.


Eksempler på havemand i 6760 Ribe

Grøn Fritid ApS
Industrivej 18
6760 Ribe
CVR: 25359313
Hjemmeside
Betty Jensen
Hølleskovvej 11
6760 Ribe
CVR: 18354497
Hjemmeside
Anlægsgartner Jørgen Vestermark
Bohrsvej 4
6760 Ribe
CVR: 75094213
Hjemmeside