Havemand Ribe

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Ribe
  • Udfyld online formularen på mindre fem minutter
  • Du får kun tilbud fra potentielle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 tilbud på havemand Ribe → Spar mindst 22 pct

22. august 2018. Havemænd afgiver tilbud på havearbejde i Ribe. Det er gratis for dig, at vi sætter din haveopgave i udbud, til vores landsdækkende gruppe af tilknyttede havemænd. Det er havefirmaer, der tilbyder at udføre alle former og typer for havearbejde i Ribe og omegn. Du skal blot skrive en ønskeliste.
På Billig-gartner.dk tilbyder vi at skabe kontakt til dygtige, effektive og billige havemænd i Ribe. Det foregår på den måde, at du udfylder webformularen med oplysninger om, hvad du ønsker at få lavet i din have. Herefter afgiver op til 3 kvalitetssikrede havemand Ribe tilbud på den opgave, der skal udføres.
Har du brug for at få slået græs, luget ukrudt, omlagt græsplænen, klippet hæk, plantet læhegn eller fældet et par gamle træer? Du vælger selv, hvilken havemand du vil bruge til opgaven. Du er på ingen måde bundet af at skulle acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke synes om dem. Opret din haveopgave nu!

Bunddækkebuske

Bunddækkebuskene anvendes med mange lave planter af samme art, så bedet fremstår som et ensartet, fladedækket bunddække. Planterne står med en afstand, så de inden for en kortere årrække dækker jorden. Plejen sigter mod at opretholde buskene som fladedækkende, fri for ukrudt og med en bestand af sunde planter.
Ukrudtsbekæmpelse i bunddækkebuske sker ved håndlugning. Rodukrudt tages op ved hjælp af en greb, så roden helt fjernes. Meget ukrudt fjernes let under regnvejr, fordi den bløde jord nemmere ”slipper” rødderne.
l etableringsfasen renholdes ca hver 2. uge med hakke og skuffejern, så ukrudtet ikke når at smide frø. På de enkelte buske fjernes alle døde grene. Ellers er det gerne kanterne på bedet, som skal klippes, hvis det fylder mere end det areal, man ønsker dækket med buske.

Ukrudtsbekæmpelse i fritvoksende hæk

Ukrudtsbekæmpelse i den fritvoksende hæk sker med hakkejern, skuffejern og rive, normalt 5-6 gange om året. Stort ukrudt fjernes, førend det smider frø. En veletableret fritvoksende hæk får med tiden kun ukrudt rundt i kanten samt træagtigt ukrudt i hækken.
I etableringsfasen renholdes hver 2. uge med hakke eller skuffejern, så intet ukrudt smider frø. Gødskning: Der anvendes normalt humusforbedrende naturgødninger. Der kan endvidere anvendes NPK 23-3-7. Der gives 3 kg pr. 100 ml pr. år. Det er 40 g pr. m2 svarende til de fleste buskes behov.
Der kan også gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan. Vanding er som regel kun nødvendig under etableringsfasen. Der vandes altid med mindst 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. Sørg altid for at jorden er let fugtigt, det giver de bedste vækstbetingelser.


Eksempler på havemand i 6760 Ribe

Maskinflex
V Vedsted Vej 20
6760 Ribe
CVR: 29986533
Hjemmeside
Betty Jensen
Hølleskovvej 11
6760 Ribe
CVR: 18354497
Hjemmeside
Anlægsgartner Jørgen Vestermark
Bohrsvej 4
6760 Ribe
CVR: 75094213
Hjemmeside