Havemand i Rødovre

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Rødovre
  • Udfyld skemaet online på mindre seks minutter
  • Du får kun tilbud fra potentielle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få en god pris på løsning af din haveopgave

24. november 2017. På denne side tilbyder vi dig at komme i forbindelse med professionelle havemænd, der udfører haveopgaver overalt i Rødovre. Det foregår således, at du udfylder kontaktformularen online med, hvad du vil have udført. Herefter afgiver 3 professionelle havemænd tilbud på den opgave, der skal løses.
Uanset hvilken type af havearbejde, du ønsker at få udført, vælger du helt selv, hvilken havemand du ønsker at benytte til opgaven. Du bliver som sagt kontaktet af 3 lokale havemænd fra Rødovre. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er glad for dem.
Derefter foregår kontakten direkte mellem dig og den pågældende havemand. Billig-gartner.dk skal hverken have gebyr eller kommision af din opgave - det er fuldstændig gratis for dig at bruge vores onlineservice. Opret din Rødovre haveopgave nu og få 3 superskarpe tilbud inden for de næste par dage.

Frugtsætning og frugttræer

Stærktfarvede frugter, bær og hyben er dekorative mod grønt løv, men sæt dem sammen med efterårsfarverne, og de vil få haven til at se ud, som om nogen har gået omkring i den og tændt lys - i det mindste indtil fuglene kommer myldrende for at æde.
Medmindre vejret er meget koldt, burde man kunne få et par måneders fornøjelse af farverne. Rosenarter som rynket rose og mandarinrose er nogle af de bedste med hensyn til hyben, og skovæble kan man altid sætte sin lid til med hensyn til farvestrålende frugter; sorter som John Downie, Profusion og Golden Hornet er nogle af dem, der sætter flest frugter.
Både spiselige kvæder og prydkvæder har store, knudrede frugter, men mens frugterne hos japankvæde holder længe, falder de spiselige kvæder af træet, længe før de er modne, hvis det blæser. Dværgmispel og ildtorn er gamle pålidelige yndlinge med hensyn til bærsætning.

Troldhassel og skarlagen pil

Nøgen bark og farverige stængler er den bedst mulige kontrast på en baggrund af stedsegrønne buske. Rødstænglet hvid kornel er den busk med god vintervirkning, man først kommer i tanke om, men der findes også en version med gulgrønne stængler, pilekornel.
Man kan vælge mange forskellige nuancer af pil; der er skarlagen pil, som er lysende orangerød, eller de tinfarvede til purpur stængler hos pommersk pil. Alle skæres hårdt tilbage tidligt om foråret for at udvikle flere nye stængler til den følgende vinters glæder.
Der er birkestammer i lysende hvidt, som hos Betula Utilis, den jadegrønt stribede rødstilket løn, de rustrøde flager hos papirbarkløn eller den polerede, kastanjefarvede bark hos tibetansk kirsebær. Eller hvad med krøller? Troldhassel har grene, der snor sig som proptrækkere, og sent på vinteren fyldes de med lange, svovlgule rakler.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 2610 Rødovre
Mlserviceteam I/S
Tårnvej 95 A, st.
2610 Rødovre
CVR: 36213833
Hjemmeside
Faunus Anlægsgartner- og Brolæggerfirma ApS
Glerupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 27097901
Hjemmeside
Anlægsgartnerfirmaet Havetjeneren
Jyllingevej 137
2610 Rødovre
CVR: 33547935
Hjemmeside