Havemand Odsherred

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Odsherred
  • Udfyld skemaet online på mindre tre minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Odsherred. Vi leverer dig 3 gratis tilbud!

11. august 2018. Vi finder 3 tilbud til dig, på alle typer af havearbejde i Odsherred. Vores service er landsdækkende og helt gratis for privatpersoner at bruge! Indtast din opgave på ca 4 min. Med vores gratis webtjeneste er det nemt at komme i kontakt med dygtige og billige havemænd uanset hvor i Odsherred du bor.
Konkurrencen i gartnerfaget er øget betragteligt, fordi internettet har gjort det nemmere at indhente tilbud og sammenligne priser på havearbejde. Ved at benytte Billig-gartner.dk får du mulighed for at modtage 3 let sammenlignelige tilbud på en havemand Odsherred - 100% gratis og uforpligtende.
Godt havearbejde handler om kvalitet, sikkerhed og pris. Vores partnere har masser af erfaring og rutine med både større og mindre havejobs. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i stolen og benytte vores gratis webservice. Med 3 gode tilbud i din indbakke, er det helt op til dig, at vælge det havetilbud, du synes bedst om.

Almindelige fjender i haven

Somme tider er man ikke i tvivl om, hvad der giver problemer med planterne - mange snegle og biller kan tages på fersk gerning, hvis man går en tur med en lommelygte om aftenen. Men i nogle tilfælde er den bedste måde at identificere slynglen på at se på den skade, der er sket.
Snegle med hus går efter alt, hvad der er blødt og saftigt på planten, selv om meget hårede eller lodne planter normalt går fri. Hosta holder de særlig meget af. Sneglene er overraskende gode til at klatre, så hvis man ser hullede blade i en klatreplante eller en busk op ad en væg eller i krukker eller ampler, er det sandsynligvis snegle med hus, der har været på spil; slimsporet afslører dem.
Man kan også kende snegleskade på den måde, det bløde væv i bladene er raspet bort mellem ribberne, så der kun er et skelet tilbage - sneglene æder alt.

Snegle i haven

Snegle arbejder hurtigt - man tror ikke sine egne øjne, når nyudplantede udplantningsplanter forsvinder i løbet af en nat. Bortset fra at indsamle dem kan man udsætte beholdere med øl til at fange dem i eller bruge Sneglestop (købes i havecentre).
Der kan samles en bunke tornede blade eller skarpt grus omkring modtagelige planter, men der er ikke ret mange metoder, der er virkelig effektive. Om efteråret kan man sætte tomme lerpotter ud under hække, som sneglene kan overvintre i, hvorefter man let kan indsamle mange snegle om vinteren.
Snegle har brug for kalcium til opbygningen af deres huse, så på en kalkholdig jord skal man være på vagt. Og husk, at snegle med hus, som man fjerner fra haven, får hjemve. De kravler gerne et par kilometer for at komme hjem igen.


Eksempler på havemand i 4500 Odsherred

Danlæg ApS
Vesterlyngvej 46
4500 Nykøbing Sj
CVR: 24216179
Hjemmeside
Andersens Træfældning ApS
Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
Hjemmeside
Din Lokale Brolægger
Fjordparken 1
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 34827311
Hjemmeside