Havemand Odsherred

  • Billig havemand Odsherred - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få 29 % rabat med 3 gennemarbejdede tilbud
  • Få kun tilbud fra professionelle havemænd

Det er ikke muligt at få 3 tilbud pt.

Postnummer 4500
vejnavne

Birkestien
Disneyvej
Brisevej
Dæmningen
Birkelodden
Gnaverstien
Dyrestien
Bjarkesvej
Canadavej
Birkekrogen
Femhøjvej
Billesvej
Egevænget
Brønshøj Strandvej
Flyvesandsvænget
Borgmestervænget
Askøvej
Bøsserup Strand
Burvænget
Gårdvejen

Billig havemand Odsherred. Vi leverer dig 3 gratis tilbud!


Almindelige fjender i haven

Somme tider er man ikke i tvivl om, hvad der giver problemer med planterne - mange snegle og biller kan tages på fersk gerning, hvis man går en tur med en lommelygte om aftenen. Men i nogle tilfælde er den bedste måde at identificere slynglen på at se på den skade, der er sket.
Snegle med hus går efter alt, hvad der er blødt og saftigt på planten, selv om meget hårede eller lodne planter normalt går fri. Hosta holder de særlig meget af. Sneglene er overraskende gode til at klatre, så hvis man ser hullede blade i en klatreplante eller en busk op ad en væg eller i krukker eller ampler, er det sandsynligvis snegle med hus, der har været på spil; slimsporet afslører dem.
Man kan også kende snegleskade på den måde, det bløde væv i bladene er raspet bort mellem ribberne, så der kun er et skelet tilbage - sneglene æder alt.

Snegle i haven

Snegle arbejder hurtigt - man tror ikke sine egne øjne, når nyudplantede udplantningsplanter forsvinder i løbet af en nat. Bortset fra at indsamle dem kan man udsætte beholdere med øl til at fange dem i eller bruge Sneglestop (købes i havecentre).
Der kan samles en bunke tornede blade eller skarpt grus omkring modtagelige planter, men der er ikke ret mange metoder, der er virkelig effektive. Om efteråret kan man sætte tomme lerpotter ud under hække, som sneglene kan overvintre i, hvorefter man let kan indsamle mange snegle om vinteren.
Snegle har brug for kalcium til opbygningen af deres huse, så på en kalkholdig jord skal man være på vagt. Og husk, at snegle med hus, som man fjerner fra haven, får hjemve. De kravler gerne et par kilometer for at komme hjem igen.


Havemand Odsherred eksempler:

Andersens Træfældning
Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
Hjemmeside
Brolægning & Anlægsgartner v/Emil Adler
Egebjergvej 306
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37142360
Hjemmeside
Frilandsgartner John Brøns
Stårupvej 23, Stårup
4500 Nykøbing Sj
CVR: 12692684
Hjemmeside