Havemand Odense

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Odense
  • Udfyld online skemaet på bare 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Modtag gratis 3 tilbud på en erfaren havemand Odense

26. august 2018. I Odense bør ikke koste noget, eller være tidskrævende og besværligt at søge efter tilbud på havearbejde af en havemand. Det kan man gøre helt gratis, her på Billig-gartner.dk. Udfyld skemaet online på ganske få minutter og få 3 fantastiske tilbud på havemand Odense - helt gratis!
Vi samarbejder med gartnere og havemænd over hele landet. Denne samling af havefirmaer får lov til at reagere på din opgave, når du har indsendt den til os. De 3 havefirmaer i Odense området, som reagerer hurtigst, modtager din mailadresse. Således kan firmaerne give dig et konkret tilbud eller stille yderligere spørgsmål.
Alle tilknyttede havemænd og anlægsgartnere er forud godkendte til at kunne byde på din haveopgave. Det betyder bl.a. at de alle er medlem af Danske Gartneres garantiordning, som sikrer kunderne en håndværksmæssigt korrekt udførelse af havearbejdet. Få 3 havetilbud i Odense nu!

Behandling af en udtørret plante

En af de mest almindelige plantekatastrofer er den udtørrede ampel eller den glemte stueplante. Man lægger ikke mærke til den, før bladene hænger anklagende ud over siden af potten.
Ofte vil normal vanding ikke være effektiv, for udtørret pottejord trækker sig sammen (især de inaktive jordtyper) og levner et hul mellem potteklump og pottevæg, så vandet løber lige forbi potteklumpen, uden at jorden gennemfugtes. Løsningen er at anbringe potten i ca. 5 cm vand et par timer; ikke mere, ellers kan planten drukne.
Efter den tid vil pottejorden normalt have opsuget så meget vand, som den kan rumme, og det overskydende kan drænes bort. Lad aldrig en plante stå i vand hele tiden, for så vil planten hele tiden stå i en vandmættet jord, der ikke giver rodhårene en chance for at komme sig helt.

En let diæt til planten

Det første, de fleste af os tænker på, når vi har med en syg plante at gøre, er at give den mad, for bladene ser blege ud, men det er normalt, det værste man kan gøre. Det bedste er nogle få uger på en sygediæt.
Når en plante er sløj, fungerer den ikke ordentligt; lad være med at gøre det værre ved også at give den næring at slås med. Nej, ikke engang flydende næring. Og vær forsigtig med vandingen. Hvis den syge plante står i en potte og har fået rødderne skadet pga. jordboende skadegørere eller som følge af overdreven vanding, skal den kun vandes ganske lidt i ca. fire uger.
Det giver nye rodhår mulighed for at udvikle sig. Hvis planten normalt holder af fugtig luft, kan man øge luftfugtigheden ved at anbringe planten i en rummelig plasticpose med enkelte huller eller i en formeringskasse.


Eksempler på havemand i 5000 Odense

De Grønne Fingre
Valdemarsgade 2
5000 Odense C
CVR: 37224596
Hjemmeside
Rosener Træpleje
Karen Brahes Vej 11
5000 Odense C
CVR: 25828542
Hjemmeside
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside