Havemand Nykøbing

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Nykøbing
  • Udfyld online skemaet på kun 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find en effektiv havemand Nykøbing - Få 3 stjerne tilbud

11. august 2018. Vi tilbyder 100% gratis at finde 3 tilbud, uanset hvor i Nykøbing der skal udføres havearbejde.
Beskriv din havearbejdeopgave i Nykøbing i onlineformularen og overlad det til os, at lokalisere de bedst egnede havemænd til opgaven. Du vil normalt modtage 3 stærke tilbud i løbet af ganske få dage.
Uanset typen af din opgave, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til en godkendt havemand Nykøbing. Det er vigtigt, når du beskriver din haveopgave, at du har beskrevet den så godt som muligt, idet dette hjælper dig med at modtage de bedste og mest præcise havetilbud.
Alle typer havearbejde kan udføres, store som små. Uanset om du skal have hjælp til græsset, hækken, blomsterne, træerne eller ukrudtet. Vi har de rette kontakter til kompetente havemænd i Nykøbing, som kan hjælpe dig godt fra start med din haveopgave. Udfyld skemaet på 3-4 minutter nu, så er du i gang!

Stråleplet og meldug

Stråleplet er en af de mest almindelig forekommende sygdomme på roser, der viser sig i form af uregelmæssige, runde sorte pletter på bladene fra midt på sommeren og fremefter.
Ud over at sprøjte regelmæssigt med et specielt svampemiddel hele årstiden er den bedste bekæmpelse at erstatte meget modtagelige sorter med andre, der har en vis naturlig modstandskraft. Også de vil blive en smule angrebet i en varm, fugtig og overskyet sommer, men hvis man samler de døde blade op og brænder dem, reduceres risikoen for angreb.
Meldug er en er en meget almindelig svampesygdom, som ligner et lag af talkum, der ligger på oversiden af yngre blade. Den angriber alle slags planter, både udendørs og indendørs, især roser og planter, der regelmæssigt mangler vand. Man kan være med til at forebygge angreb af meldug ved at dække jorden og gøde planterne om foråret.

Rust i haven er et svampeangreb

Rust ligner rust på jern - pulveragtige, rødbrune pletter. De fleste rustarter holder sig til en bestemt planteart, så hvis man har rust på roser, vil denne rustart ikke også angribe porrer.
Svampemidler til roser er rimelig effektive, men man må dyrke modstandsdygtige sorter, hvis man ikke vil sprøjte. På planter som pelargonier fjernes angrebne stængler, eller planterne brændes og erstattes af andre; nogle svampemidler til roser egner sig også til andre prydplanter, så læs vejledningen.
Det kan ikke betale sig at sprøjte porrer - man kan bare skrælle de rustangrebne udvendige blade af, men lad være med at lægge materiale med rustangreb på kompostbunken. Stokroser er næsten sikre på at få rust, så det er bedst at frøformere dem hvert år.


Eksempler på havemand i 4800 Nykøbing

Jørgen Hilleke
Nykøbingvej 159
4800 Nykøbing F
CVR: 11114083
Hjemmeside
CR Multiservice
Ahornvænget 12
4800 Nykøbing F
CVR: 34962995
Hjemmeside
Einar J. Jensen A/S
Kristiansmindegaardene 8
4800 Nykøbing F
CVR: 72285417
Hjemmeside