Havemand Nyborg

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Nyborg
  • Udfyld formularen online på kun 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Nyborg - Modtag gratis 3 tilbud på få dage

27. august 2018. Skal du have udført havearbejde i Nyborg og søger du efter gode tilbud? Der lys for enden at tunnelen, lige her på Billig-gartner.dk med vores gratis udbuds- og tilbudsservice! Du udfylder bare skemaet online med, hvad det er for noget havearbejde i Nyborg, du gerne vil have udført af en havemand.
Herefter afgiver 3 godkendte havefirmaer tilbud på den havemand Nyborg opgave, som skal løses. Ved at få tilbud fra flere havemænd, vil du nemmere få et godt og brugbart overblik, så du kan stole på, at det beløb, I aftaler for haveopgaven er passende. Pris og kvalitet følges som bekendt ad.
En billig havemand kan sagtens være dygtig men en meget billig havemand bør man være skeptisk overfor. Vores samarbejdspartnere på Fyn er alle medlem af brancheorganisationen og det forpligter at yde kvalitet. De er ligeledes omfattet af garantiordningen, som har til formål at sikre kunderne et korrekt og sikkert udført stykke arbejde.

Brug af biologiske nyttedyr

Skjoldlus og trips under glas kan også udraderes med specielle biologiske nyttedyr. De fås kun hos en række specialleverandører, så man må lede godt efter dem.
Bladlus kan bekæmpes under glas ved at udsætte en snyltehveps ved navn Aphidius.
Den lægger æg i unge bladlus, der bliver til brune kasser, hvorfra der udvikles en ny Aphidius. Man kan også købe larver af guldvinge (bladlusløver) og mariehøns til brug i væksthuset eller i haven for at øge den naturlige population.
Spindemider kan bekæmpes ved hjælp af den aggressive spinderovmide ved navn Phytoseiulus persimilis. Den holder af varme, så den skal ikke sættes ud, medmindre temperaturen hele tiden er over 16° om natten. Hvis ikke man er parat til at tænde for varmen i væksthuset, skal man vente med at sætte den ud til sent på foråret.

Brug af snegle mod skadedyr

Snegle uden hus er en sand succeshistorie, hvad angår biologisk bekæmpelse. Snegleparasitten Phasmarhabditis er en nematod, der naturligt forekommer i jorden, så ved at forøge antallet i ens egen have forstærker man simpelt hen naturens egne forsvarsværker.
Brug parasitten fra midt på foråret og frem, når jorden er varm (mere end 5°) og fugtig. Ved at udrydde de allerede eksisterende snegle sikrer man også, at der ikke kommer æg i jorden, som kan starte den næste generation.
Selv om producenterne hævder, at produktet holder seks uger eller deromkring, har mange fundet ud af, at der går næsten et år, før sneglepopulationen er kommet sig fuldstændig i behandlede områder. Midler virker ikke på snegle med hus, da disse ikke tilbringer nok tid på jorden, og det er ikke så effektivt i kold lerjord.


Eksempler på havemand i 5800 Nyborg

Birkely A/S
Ålykkevej 41
5800 Nyborg
CVR: 29243298
Hjemmeside
Nørregaard Træpleje
Lundsvej 2
5800 Nyborg
CVR: 30378636
Hjemmeside
Servicemanden, Hus og Have
Nyhavevej 3, Vindinge
5800 Nyborg
CVR: 29741891
Hjemmeside