Havemand Nordfyn

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Nordfyn
  • Udfyld onlineskemaet på bare 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Nordfyn - Få gratis 3 tilbud og spar 24-26 %

24. august 2018. Heller ikke på Nordfyn er der skjulte udgifter eller omkostninger, ved at udbyde din haveopgave gennem os. Du får ganske gratis 3 tilbud fra interesserede havemænd på Nordfyn! Udfyld webformularen online på 5 til 6 minutter og få tre reelle tilbud på havemand Nordfyn arbejde.
Brug vores gratis online portal til at komme i forbindelse med billige og effektive havemænd på Nordfyn. Ved at indtaste din opgave her på siden, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne. Billig-flyttemand.dk er formidler af opgaven, og prisen aftales direkte mellem dig og de interesserede havemænd på Nordfyn.
En billig havemand kan i mange tilfælde lave arbejdet lige så godt som en dyr havemand. Ofte vil havemændene på Nordfyn godt gå lidt ned i pris, hvis de for eksempel ikke har en fuld ordrebog. Det resulterer alt andet lige i lavere priser for dig som kunde. Få 3 gratis tilbud på havearbejde på Nordfyn nu!

Økologisk bekæmpning i haven

Svovlpulver er godt at pudre på blomsterløg, der skal opbevares, for at undgå råd, og det kan også lægges på såret, hvis man er nødt til at skære et råddent stykke af løget. Det er desuden velegnet til bekæmpelse af meldug, men brug det med omtanke - lad være med at kvæle planterne i pulveret.
Klæbefælder eller vaseline kan sættes/smøres omkring pottekanten, væksthusborde eller barken på træer for at beskytte mod kravlende skadegørere som snegle, larver, øresnudebiller, myrer og uldlus, der ikke bryder sig om at krydse denne barriere.
Flydende algeekstrakt købes af mange økologiske entusiaster, der bruger det som en naturlig tonic, der indeholder mikronæringsstoffer. Det sprøjtes på som bladgødning og kan bruges som et ekstra energitilskud for at fremme sunde planters naturlige forsvarsværker.

Citrusekstrakt, rapsfrøolie og bivoks

Naturlige desinfektionsmidler laves af citrusekstrakt og er praktiske til rengøring af jord, potter og frøkasser. Pyrethrum udvikles også af planter, i dette tilfælde blomsterne af en plante, der ligner krysantemum, og det bruges mod bladlus.
Rapsfrøolie virker ved at blokere åndehuller i huden på små insekter som bladlus uden at genere større nyttegørere som sommerfugle, svirrefluer og guldøje. Bivoks er en naturvoks, som udvindes af biceller. Det er et særdeles effektivt middel til beskyttelse af sår på træer.
Gelatine indgår i et insektmiddel, der bruges til bekæmpelse af mellus og spindemider. Paraffinolie bruges mod insekter og mider. Det er et af de mest solgte insektmidler i Danmark. Grav inficerede planterødder op og brænd dem og forebyg angreb ved at holde planterne i god vækst.


Eksempler på havemand i 5210 Nordfyn

E. Stein Frandsen ApS
Rugårdsvej 406
5210 Odense NV
CVR: 53624618
Hjemmeside
E. H. Entreprise
Hermelinløkken 3 A
5210 Odense NV
CVR: 30855167
Hjemmeside
B. Egeberg Andersen ApS
Villestoftemarken 96
5210 Odense NV
CVR: 88151410
Hjemmeside