Havemand Nivå

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Nivå
  • Udfyld online skemaet på kun to minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Nivå → Få gratis 3 skræddersyede tilbud

4. august 2018. Det er nemt at bliver kontaktet af flere lokale havemænd i Nivå. Men det kan være en udfordring at få, og udvælge, det rigtige tilbud med den helt rigtige pris. Indhentelse af 3 rigtigt gode tilbud med den rigtige pris, får du helt gratis gennem os. Det foregår således:
1) du udfylder et online skema.
2) Udvælg 3 havemænd du ønsker at modtage fordelagtige tilbud fra.
3) Det er uforpligtende at modtage tilbuddende. Du vælger selv hvilket du vil bruge
Du kan spare mange penge gennem Billig-gartner.dk! Det er helt gratis at indhente tilbuddene! Opret din Nivå haveopgave allerede i dag - inden du glemmer det. Din have vil elske dig - og omvendt - når du igen kan se, hvad der er hvad i haven. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Nivå.

Prydplæne

Prydplænen er den bedst anlagte og den bedst vedligeholdte af græsplænerne. Den er helt jævn og ensartet med lav klippehøjde og fremstår frodig, tæt og fri for ukrudt. Den opleves visuelt og anvendes ikke til aktiviteter.
Prydplænen kræver 2-3 klipninger om ugen og skal vandes og gødes regelmæssigt i vækstsæsonen. Den kræver vertikalskæring, eftersåning og topdressing flere gange i vækstsæsonen. Det er plænen for entusiaster. Plejebeskrivelse prydplæne: Prydpræg, funktionsfasen
Klipning: Der anvendes cylinderklipper med opsamler. Der klippes aldrig mere end 1/3 af højden. Klippehøjde: 3,5 cm, når græsset er 5,5 cm højt. Klipning hver 3. dag, 50-60 gange pr. år. Kantklipning: Græsset omkring forhindringer klippes hver anden uge, 12-14 gange pr. år i 3,5 cm højde.

Kantskæring og afrivning

Kantskæring: Kanter omkring plæne og bede klippes med saks eller stikkes med kantjern eller spade en gang hver måned i vækstsæsonen, 6 gange om året. Der anvendes snor eller andet retningsgivende værktøj, så der opnås en helt lige kant.
Afrivning: Afklip, blade, grene og andet rives af, så snart det forekommer. l efteråret foretages 6-10 afrivninger. Bedste redskab er en plastikløvrive. Gødskning: Der anvendes Animix plænegødning, diverse plænegødninger eller NPK 13-4-17, 6 kg pr. 100 ml pr. år, fordelt over 4-6 gange pr. år eller gødskning efter en jordbundsprøve eller gødningsplan.
Vanding: Der vandes i den i tabellen markerede periode, når det ikke har regnet i en uge. Der vandes med 10-20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet, mindst én gang om ugen. l særligt varme perioder vandes mindst to gange om ugen.


Eksempler på havemand i 2990 Nivå

A.K. Have & Anlæg
Langelunden 12
2990 Nivå
CVR: 28438346
Hjemmeside
Kjærgaard Anlægsgartner
Rødlersvej 85
2990 Nivå
CVR: 33575483
Hjemmeside
Hartmanns Have
Nivåvænge 111
2990 Nivå
CVR: 37075213
Hjemmeside