Havemand i Nakskov

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Nakskov
  • Udfyld skemaet online på bare 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find en dygtig havemænd i Nakskov og spar 25%

7. august 2017. Vi synes det skal være super hurtigt og rigtigt nemt, at finde 3 tilbud på havearbejde i Nakskov. Og selvfølgelig helt gratis! Derfor har vi oprettet internetportalen Billig-gartner.dk. Udfyld vores nemme webformular nu og send den ind til os. Så skaffer vi dig 3 konkrete tilbud fra godkendte havemænd i Nakskov.
Vi samarbejder med professionelle havemænd og anlægsgartnere over hele landet. Vores samarbejdspartnere er meget interesserede i at møde nye kunder og afgive konkurrencedygtige tilbud til vores brugere. Det er hurtigt, nemt og fuldstændig gratis at indhente 3 fine havetilbud gennem Billig-gartner.dk.
Der er mange opgaver i forbindelse at vedligeholde en have i Nakskov og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil passe og pleje haven. Især om sommeren er det næsten en umulig opgave at følge med ukrudtet. En anden meget nemmere løsning er at lade en fagmand gøre arbejdet!

Paddehatte i haven

Paddehatte er for det meste harmløse. De viser sig normalt i milde, fugtige efterår og lever på henfaldende organisk materiale, ofte i plæner, eller i jord, som for nylig er blevet beriget med svampejord. De forsvinder af sig selv efter den første frost.
Hekseringe i plæner er noget, man lærer at leve med, medmindre man er klar til at grave jorden op til en dybde af 45 cm for at fjerne alt det trådlignende underjordiske mycelium (det, der svarer til planternes rødder) og derefter fylde hullet med helt ny overfladejord.
Vednedbrydende svampe på gamle træstammer er ofte et tidligt tegn på, at en plante er ved at dø. Men dem, der skal holdes øje med, er små, okkergule paddehatte i jorden tæt ved døende træer eller buske, især hvis der er sorte skosnører i den nærliggende jord eller under barken. Er det tilfældet, er der berettiget mistanke om honningsvamp.

Pasning af syge planter

Når man står over for planter, der ikke er helt på toppen, er der mange, der synes, at det er lettere bare at erstatte dem. Det er selvfølgelig den hurtige løsning på problemet, men det kan være kostbart, og lad os bare indrømme det:
Hvis man holder af planter, er der er en stor tilfredsstillelse ved at gå og pusle om sygdomstilfælde, indtil de bliver raske igen. Ellers må man arbejde med årsagen til problemet og give planten tid til at komme sig af sig selv, før normal gødskning og vanding genoptages.
Hvis man virkelig vil give en syg plante et ekstra skud vitaminer, kan man sprøjte den en gang om ugen med bladgødning. Det er den hurtigste måde at få næringsstoffer i den på - især hvis rødderne er lidt tvivlsomme - og det giver normalt forholdsvis hurtigt en sund farve. Lad være med at bruge en gammel gødning.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 4900 Nakskov
Gartner Jens Peter Hansen
Vesternæsvej 56
4900 Nakskov
CVR: 34122652
Hjemmeside
Aktiv Hus & Haveservice
Bregnevej 15
4900 Nakskov
CVR: 30477766
Hjemmeside
Anlægsgartner Fugl Plante & Anlæg
Brückersvej 44
4900 Nakskov
CVR: 30130596
Hjemmeside