Havemand Nakskov

  • Billig havemand Nakskov - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 25 % i rabat med 3 skarpe tilbud
  • Få kun tilbud fra lokale havemænd

3 tilbud er ikke i drift indtil videre

Lokale veje
Nakskov

Vester Oddevej
Gallemosevej
Otto Kuldsvej
Fælandsvej
Fjordvænget
Krogsbøllevej
Marienlystvej
Stormarks Allé
Skovbyvej
Nordlundevej
Tollesensvej
Mosevænget
Teglværksvej
Nørredalsvej
Friheden
A. E. Hansensvej
Maribovej
Æblehaven
Albuen
Jydevænget

Billig havemand Nakskov. Modtag 3 gratis tilbud på 2 dage


Paddehatte i haven

Paddehatte er for det meste harmløse. De viser sig normalt i milde, fugtige efterår og lever på henfaldende organisk materiale, ofte i plæner, eller i jord, som for nylig er blevet beriget med svampejord. De forsvinder af sig selv efter den første frost.
Hekseringe i plæner er noget, man lærer at leve med, medmindre man er klar til at grave jorden op til en dybde af 45 cm for at fjerne alt det trådlignende underjordiske mycelium (det, der svarer til planternes rødder) og derefter fylde hullet med helt ny overfladejord.
Vednedbrydende svampe på gamle træstammer er ofte et tidligt tegn på, at en plante er ved at dø. Men dem, der skal holdes øje med, er små, okkergule paddehatte i jorden tæt ved døende træer eller buske, især hvis der er sorte skosnører i den nærliggende jord eller under barken. Er det tilfældet, er der berettiget mistanke om honningsvamp.

Pasning af syge planter

Når man står over for planter, der ikke er helt på toppen, er der mange, der synes, at det er lettere bare at erstatte dem. Det er selvfølgelig den hurtige løsning på problemet, men det kan være kostbart, og lad os bare indrømme det:
Hvis man holder af planter, er der er en stor tilfredsstillelse ved at gå og pusle om sygdomstilfælde, indtil de bliver raske igen. Ellers må man arbejde med årsagen til problemet og give planten tid til at komme sig af sig selv, før normal gødskning og vanding genoptages.
Hvis man virkelig vil give en syg plante et ekstra skud vitaminer, kan man sprøjte den en gang om ugen med bladgødning. Det er den hurtigste måde at få næringsstoffer i den på - især hvis rødderne er lidt tvivlsomme - og det giver normalt forholdsvis hurtigt en sund farve. Lad være med at bruge en gammel gødning.


Tilfældig havemand fra 4900

LF Have & Anlæg
Amalievænget 6
4900 Nakskov
CVR: 31358590
Hjemmeside
Gartner Jens Peter Hansen
Vesternæsvej 56
4900 Nakskov
CVR: 34122652
Hjemmeside
Anlægsgartner Robin Gustavsen
Bregnevej 44
4900 Nakskov
CVR: 36002220
Hjemmeside