Havemand Nørresundby

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Nørresundby
  • Udfyld onlineformularen på bare syv minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få helt gratis 3 tilbud på en billig havemand Nørresundby

27. august 2018. Med næsten 50 års erfaring med havearbejde overalt i Danmark, er vores samarbejdspartnere i Nørresundby vel rustet til at assistere dig eller din virksomhed. Få gratis og uforpligtende 2-3 fleksible tilbud på løsning af dit haveproblem i Nørresundby.
Havemanden anvender maskiner som fx plæneklipper, hæk klipper og motorsav til sit arbejde og tager sig af Nørresundby villahavens pleje og vedligeholdelse. Arbejds opgaverne varierer i forhold til typen af haver eller grunde, der skal passes. En seriøs havemand bruger sin brede erfaring til at stå inde for, at din have er indbydende hele året rundt.
Dette indebærer gruppering af buske, så de fungerer godt sammen, ændring af bede og buske, således at blomsterne blomstrer eller buskene bliver grønne på forskellige tidspunkter. Udfyld webformularen på bare ti minutter - så nemt er det at få 3 gratis tilbud på havemand Nørresundby arbejde.

Sådan laver man en plæne af rullegræs

Rullegræs er ti gange så dyrt som græsfrø, og hvis man går ind for de velplejede udgaver, er det lige så dyrt som at lægge et godt gulvtæppe i stuen. Det virker hurtigt, men selv om det ser ud som en plæne lige med det samme, skal man ikke gå på den, før græsset har slået rod og er begyndt at vokse.
Grav jorden med en spade eller en greb, på samme måde som hvis der skal gøres klar til et blomsterbed. Riv let så, jorden bliver jævn, samtidig med at sten og rødder fjernes. Fordel næring i den anbefalede mængde og riv igen.
Træd området til; læg hele kropsvægten på hælene, så bløde steder trykkes til. Riv igen for at dække fodaftrykkene, så der bliver et fint løst lag jord. Uden at gå på den klargjorte jord lægges rullegræs ud i en lige række langs den ene ende af arealet, idet de korte sider stødes sammen.

Læg græsfliserne forskudt

Tryk græsfliserne ned med bagsiden af riven, så de kommer i kontakt med den underliggende jord. For at undgå at sætte fodaftryk og huller anbringer man en planke på den græstørv, man netop har lagt, og bevæger sig langs den, samtidig med at man lægger næste række.
Læg græsfliserne forskudt på samme måde, som man lægger mursten. Gentag denne fremgangsmåde og tryk hver ny række på plads med bagsiden af riven. Når man har dækket hele arealet, afskæres de yderste kanter af den nye plæne med en skarp køkkenkniv, så kanterne følger bedets form.
Hvis det ikke regner i nogle dage efter lægningen, må sprinkleren sættes til. Gentag vanding med få dages mellemrum, indtil rullegræsset er vokset fast i jorden. For at kontrollere det kan man forsøge at trække hjørnerne op på tilfældige græsfliser - hvis man ikke kan løfte dem op, er græsset vokset fast.


Eksempler på havemand i 9400 Nørresundby

Nordjysk Anlæg
Anders Mørchs Vej 6
9400 Nørresundby
CVR: 29429995
Hjemmeside
Nord-Pol​​
Løvenborgparken 27
9400 Nørresundby
CVR: 32621767
Hjemmeside
Gartner Leif Thomsen
Høvejen 150
9400 Nørresundby
CVR: 79013412
Hjemmeside