Havemand Nørrebro

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Nørrebro
  • Udfyld onlineformularen på kun 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Nørrebro - 3 attraktive tilbud - Spar 30-32%

4. august 2018. Fortæl os, hvori dit haveproblem består. Så videreformidler vi opgaven i vores store netværk af havemænd på Nørrebro og i resten af København. På den måde, kan du komme i kontakt med den rigtige havemand med det rigtig gode havetilbud. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Nørrebro.
I løbet af nogle dage modtager du 3 superskarpe tilbud fra pålidelige havemænd. Du vælger selv, hvilke tilbud du vil gøre brug af. Er der ikke nogen af tilbuddene, du finder interessante, så må du gerne afvise alle 3 tilbud. Det er som før nævnt gratis, så det kan næsten ikke blive enklere.
Havemændene på Nørrebro konkurrerer om din haveopgave og på den måde er du sikker på, at du modtager nogle meget konkurrencedygtige tilbud. Det er ikke nemt at finde en seriøs havemand selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug os i stedet? Benyt den hurtige løsning og sammenlign lokale tilbud.

Træer i haven

Fra midten af til sent på foråret er det blomstringstid for træer, og man er ret forkælet med hensyn til udvalget. Hvis haven er lille - især hvis den ikke er særlig godt beskyttet - skal man ikke lade sig lokke af træer som syrener og blomstrende kirsebær, hvis blomster ikke holder ret længe, før de bliver brune og blæser bort med det første vindpust.
Man står tilbage uden noget pænt at se på resten af året. I større, ikke så udsatte haver, kan man dyrke dem, hvis man virkelig holder af dem. De skal bare have godt selskab, så der er farve i haven, også når deres korte blomstring er ovre. Jeg foretrækker nogle af de bedste blomstrende træer, som også har noget at byde på senere på sæsonen i mindre haver.
De giver bedre udnyttelse af haven. Bærmispel har fx hvide blomster, samtidig med at de bronzefarvede blade springer ud om foråret, og senere får bladene vidunderlige efterårsfarver.

Vigtige haveopgaver om foråret

Foråret er den travleste tid i haven. Forsøg at bruge lidt tid i haven hver weekend med lugning og plantning som de vigtigste opgaver; hvis man kommer bagud nu, vil man få svært ved at genvinde kontrollen senere. Hvis man er på forkant fra begyndelsen, vil man blive belønnet for sit arbejde senere på året.
Tidligt forår (marts):
Bedene forårsrengøres. Lug med hånd eller hakke og udlæg nedbrudt organisk materiale. Luft jorden i grøntsagsbedene med greben.
Beskær roser.
Sæt løg og så tidlige afgrøder under klokker/tunneller.


Eksempler på havemand i 2200 Nørrebro

Grønt Vigør - Haveservice
Mimersgade 66
2200 København N
CVR: 32798373
Hjemmeside
AM Haveservice
Tømrergade 5
2200 København N
CVR: 36743220
Hjemmeside
Anlægsgartner Sven Olsen
Thorsgade 80
2200 København N
CVR: 36474904
Hjemmeside