Havemand Næstved

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Næstved
  • Udfyld onlineskemaet på bare 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra autoriserede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på en havemand Næstved - Spar 25-30 %

26. august 2018. Få udført havearbejde i Næstved. Benyt dig af vores gratis tjeneste, så modtager du hurtigt 3 attraktive tilbud fra interesserede havemænd
Du skal bare udfylde onlineformularen på under 6 min og sende den ind til os - så modtager du tre forrygende tilbud på havemand Næstved arbejde på maksimalt 2-4 dage.
Udfyld webformularen på kun 6 minutter i dag og få to-tre skarpe tilbud - gratis og nemt på din haveopgave i Næstved. Du kan spare op til 27 procent på en havemand i Næstved ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste. Havemændene i Næstved området er stolte af deres job og det arbejde, de udfører.
De sørger for, at kunderne er glade og ligesom mange andre, har de ikke noget imod lidt ros, når et stykke havearbejde er afsluttet med det ønskede resultat - det vil sige at kunden er glad og tilfreds. Vælg lige den gartner eller havemand, som kan honorere dine krav til udførelse og ikke at forglemme pris.

Øresnudebiller i haven

To skadegørere for prisen på en. Den voksne bille er en lille, gulbrun bille, der er ca. 9 mm lang med Y-formede antenner. Den gnaver små huller langs bladkanten af rododendron og andre stedsegrønne, men skader i virkeligheden ikke særlig meget; dens larver er den virkelige trussel.
De er fede, hvide, benløse og ca. 10 mm lange. De ligger sammenkrøllede i c-form i jorden, tæt ved rødderne på deres yndlingsfoderplanter. De er særlig glade for primula og alpevioler, men de angriber også andre og er meget almindelige i krukker, især på planter i inaktive voksemedier.
Larverne forbliver i sikkerhed under jorden, så det første, man lægger mærke til, er, at en plante hurtigt bliver gul og visner - og dermed viser, at rødderne har lidt alvorlig skade.

Øresnudebiller skal bekæmpes

Hvis planterne er blevet angrebet, er det normalt for sent at gøre noget. For at afskrække æglæggende biller kan man udlægge et tykt lag grus omkring risikoplanter og destruere voksne øresnudebiller, hvis man ser dem.
Ompot eller topdress helårsplanter i udendørs krukker hvert forår og beskyt dem med biologisk bekæmpelse, hvis der har været problemer med øresnudebiller tidligere. Et sprøjtemiddel, der indeholder malathion, kan bruges til bekæmpelse.
Selv om jeg dyrker økologisk, bruger jeg engang imellem sådan et middel, da det kun kommer i potter i væksthuset og dermed ikke forurener det øvrige miljø i haven. Og øresnudebiller er noget djævelskab!


Eksempler på havemand i 4700 Næstved

All Round Service ApS
Gustav Wieds Vej 18
4700 Næstved
CVR: 37570389
Hjemmeside
Skovmand Have & Anlæg
Solbakkevej 41
4700 Næstved
CVR: 30655923
Hjemmeside
Jørgen Stengel Anlæg A/S
Smedevænget 1
4700 Næstved
CVR: 20991801
Hjemmeside