Havemand i Nærum

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Nærum
  • Udfyld formularen online på under tre minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billige og dygtige havemænd i Nærum løser alle opgaver

24. november 2017. At konstatere at haven trænger til en kærlig hånd er ret nemt. Det kan straks være noget sværere at finde og udvælge en pålidelig havemand i Nærum, der kan løse opgave til en ordenlig pris. Den byrde tager vi fra dig, helt gratis. Du får 3 tilbud og vælge helt selv, hvilket et du vil benytte dig af.
I vores onlineformular beskriver du haveopgaven. Jo mere præcist og udførligt jo bedre. I de næste par dage, vil du modtage tilbud fra vores samarbejdspartnere fra Nærum. Professionelle haveeksperter, der udfører alle typer af havearbejde - såvel små som store opgaver.
At sætte din haveopgave i udbud, gennem os, er din genvej til at finde det bedste tilbud. Så hvorfor ikke udfylde nu, og se hvor meget du kan spare. Det er altid godt at holde en god tone - også når det gælder havearbejde. Sådan får du det bedste og mest gnidningsfrie forhold til den havemand, der kommer for at arbejde for dig.

Fritvoksende hæk

Den fritvoksende hæk har til formål at være en naturligt udseende række buske, ofte med stor blomster- og frugtsætning, som danner skel til fortov og vej. Den kan endvidere anvendes som rumdeler i større grønne anlæg. Plejen sigter på at sikre velvoksende planter, der kan indfri ønsket til størrelse og blomstring.
Den kræver én årlig udtynding eller, med års mellemrum, en kraftigere foryngelse. Plejebeskrivelse fritvoksende hæk: Havepræg, funktionsfasen Beskæring: Den fritvoksende hæk kan beskæres med en årlig udtynding på samme måde som for prydbuske.
Der kan i stedet for udtynding vælges en foryngelse med en tilbageskæring med 5-10 års mellemrum. Alternativt kan den fritvoksende hæk, med et par års mellemrum, klippes som en hæk. Hvis den derefter i et år eller mere står uklippet, antager den udseende som en uklippet hæk.

Afpudsning og vanding

Afpudsning: Et sommerblomsterbed skal fremtræde smukt og velholdt, så alle visne blomsterstande og blade skal fjernes. Gødskning: Der anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger. Der kan endvidere anvendes NPK 23-3-7. Der gives 2 kg pr. 100 m2 pr. år i forbindelse med plantningen.
Senere kan der gives 3 kg kalksalpeter pr. 1.00 ml. Der skal kun gødes i tørvejr eller lige op til vanding, da gødningskorn i bladhjørnerne ellers vil svide planterne. Vanding: Der vandes hyppigt i tørre perioder, hvis sommerblomsterne viser tegn på tørke.
Tørke ses som hængende døde blade. Der vandes med omkring 25 mm vand pr. gang, målt med regnmåler i vandingsfeltet. I virkelig varme perioder vandes op til 4 gange om ugen.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 2850 Nærum
Trørød Hus & Have Service
Skovkanten 77
2850 Nærum
CVR: 29274002
Hjemmeside
Dansk Skov- & Park Service
Hegnsvej 80
2850 Nærum
CVR: 17257846
Hjemmeside
Lars's Træservice
Skodsborgvej 290 B
2850 Nærum
CVR: 19517837
Hjemmeside