Havemand Munkebo

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Munkebo
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find den bedste havemand Munkebo med 3 favorable tilbud

30. august 2018. Du har en haveopgave i Munkebo, og søger efter en havemand til opgaven. Men du vil gerne have 3 tilbud? Så udfyld vores gratis onlineskema her på siden.
Havefirmaerne i Munkebo konkurrerer om at vinde din haveopgave og derfor er du sikker på, at modtage nogle meget konkurrencedygtige tilbud.
Her på webportalen Billig-gartner.dk får du gratis og nemt forbindelse til godkendte, effektive og billige havemænd og anlægsgartnere i Munkebo. Indsend din haveopgave til os og bliv kontaktet af maksimum 3 havemænd fra Munkebo med gode og velegnede havetilbud du selv kan vælge imellem.
Jo flere detaljer, du oplyser om din haveopgave, jo bedre tilbud vil du modtage. Din haveopgave sendes til de havemænd i Munkebo som vi anser, vil være de bedste til at udføre din opgave. Havefirmaerne byder ind på din haveopgave og modtager herefter dine kontakt oplysninger. Du bliver derefter kontaktet hurtigst mulig.

Dyrkning af stauder

Der bør ikke gødes på opvoksede stauder, da gødningskorn i bladfæstene vil svide skuddene. Der kan endvidere gødes efter en jordbundsprøve/ gødningsplan. Vanding: Der vandes, hvis stauderne viser tegn på udtørring. Det viser sig som hængende blomster og blade, der ser visne ud.
Der bør vandes med ca. 34 mm hver gang, målt med en normal regnmåler i vandingfeltet. l særligt varme perioder bør du vande 3-4 gange om ugen. Forårsklargøring: I efteråret klippes visne skud af 20 cm over jorden med en hækklipper. Affaldet bør blive liggende mellem stabbene.
Efter vinteren skæres de visne staudetoppe af få centimeter over jorden. Toppe og visne blade fjernes helt . De visne toppe beskytter effektivt de nye skud for frost og andenbeskadigelse. Tidspunktet for beskæring er afhængigt af vinterens afslutning. Tidligt forår kræver for eksempel tidlig nedskæring.

Beskæring af roser

De enkelte rosenbuske tyndes ud hvert år ved at klippe de ældste grene af lige efter blomstring, dog ikke meget mere end 1/4 af den samlede mængde af grene. Der skal altid bevares nogle ét- og/ eller flerårige grene, da det er på disse, at de blomstrende skud kommer.
Afpudsning: Roser, der får store grimme døde blomsterstande, beskæres. Det gøres ved, at den afblomstrede del af grenen fjernes lige under blomsterstanden. Fjernes de lige efter afblomstringen, når rosen at sætte nye blomster flere gange samme sæson. Det gælder dog ikke for buskroser, da de ofte sætter flotte hyben.
Humuspleje: Jorden i bedene tilføres en gang årligt et solidt lag kompost på 3 til 6 cm, som spredes mellem og oven i stauderne. Det gøres bedst, lige når stauderne er blevet klippet ned om foråret. Herved opnår man en levende og humusholdig muldjord med en god omsætning.


Eksempler på havemand i 5330 Munkebo

Planteskolen Stengaarden ApS
Dræbyvej 1
5330 Munkebo
CVR: 31604907
Hjemmeside
Børge Rasmussen
Lerhusene 2 B
5330 Munkebo
CVR: 10891892
Hjemmeside
Svishave Frugtplantage
Svishavevej 61
5330 Munkebo
CVR: 26720443
Hjemmeside