Havemand Munkebo

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Munkebo
  • Udfyld formularen på ca seks minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Find den bedste havemand Munkebo med 3 favorable tilbud

19. juni 2018. Du har en haveopgave i Munkebo, og søger efter en havemand til opgaven. Men du vil gerne have 3 tilbud? Så udfyld vores gratis onlineskema her på siden.
Havefirmaerne i Munkebo konkurrerer om at vinde din haveopgave og derfor er du sikker på, at modtage nogle meget konkurrencedygtige tilbud.
Her på webportalen Billig-gartner.dk får du gratis og nemt forbindelse til godkendte, effektive og billige havemænd og anlægsgartnere i Munkebo. Indsend din haveopgave til os og bliv kontaktet af maksimum 3 havemænd fra Munkebo med gode og velegnede havetilbud du selv kan vælge imellem.
Jo flere detaljer, du oplyser om din haveopgave, jo bedre tilbud vil du modtage. Din haveopgave sendes til de havemænd i Munkebo som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at udføre din opgave. Havefirmaerne byder ind på din haveopgave og modtager herefter dine kontakt oplysninger. Du bliver derefter kontaktet hurtigst mulig.

Dyrkning af stauder

Der bør ikke gødes på opvoksede stauder, da gødningskorn i bladfæstene vil svide skuddene. Der kan endvidere gødes efter en jordbundsprøve/ gødningsplan. Vanding: Der vandes, hvis stauderne viser tegn på tørke. Det ses som hængende blade og blomster, der visner.
Der vandes med ca. 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. l særligt varme perioder vandes op til to gange om ugen. Forårsklargøring: I efteråret klippes visne skud af 20 cm over jorden med en hækklipper. Affaldet bør blive liggende mellem stabbene.
Efter vinteren skæres de visne staudetoppe af få centimeter over jorden. Toppe og visne blade fjernes. De visne toppe har beskyttet de nye skud mod frost og beskadigelse. Tidspunktet er afhængigt af vinterens længde. Tidligt forår kræver tidlig nedskæring.

Beskæring af roser

De enkelte rosenbuske udtyndes hvert år ved at klippe nogle af de ældste grene af lige efter blomstring, dog ikke mere end 1/4 af den samlede grenmængde. Der skal altid bevares nogle ét- og/ eller flerårige grene, da det er på disse, at de blomstrende skud kommer.
Afpudsning: Roser, der får store grimme døde blomsterstande, beskæres. Det gøres ved, at den afblomstrede del af grenen fjernes lige under blomsterstanden. Fjernes de lige efter afblomstringen, når rosen at sætte nye blomster flere gange samme sæson. Det gælder dog ikke for buskroser, da de ofte sætter flotte hyben.
Humuspleje: jorden tilføres hvert år et lag kompost på 2 til 5 cm, der spredes mellem og oven i stauderne. Det gøres bedst, lige når stauderne er klippet ned i foråret. Herved opnås en god, levende og humusholdig jord med en god omsætning.


Eksempler på havemand i 5330 Munkebo

Erik Voss
Kjærsgårdsvej 21
5330 Munkebo
CVR: 78017910
Hjemmeside
Planteskolen Stengaarden ApS
Dræbyvej 1
5330 Munkebo
CVR: 31604907
Hjemmeside
Svishave Frugtplantage
Svishavevej 61
5330 Munkebo
CVR: 26720443
Hjemmeside