Havemand Mors

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Mors
  • Udfyld skemaet online på mindre seks minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Indhent 3 gratis tilbud på havemand Mors

16. august 2018. Bestil og få 2-3 fordelagtige tilbud på havearbejde - gratis og hurtigt - fra budgetvenlige havemænd på Mors. Udfyld onlineformularen på under fire-fem minutter og spar op til 32 procent på prisen. Arbejdet udføres altid i høj kvalitet med øens bedste service.
Når du vælger en af vores havemand Mors partnere, kan du være sikker på, at du får hvad du betaler for og lidt til. Flere havefirmaer på Mors har deres eget specialudstyr som gravko, stubfræser, havetraktor, kædesav osv. Som tidligere beskrevet er det tidsbesparende og helt gratis at indtaste en haveopgave på Mors.
Som ekstra bonus, er det ikke et krav, at du skal tage imod nogen af tilbuddene - du bestemmer helt selv. Det er din garanti for, at havearbejdet kommer til at forløbe perfekt under sikre professionelle forhold. Kontakt os idag - så har du et godt og uforpligtende havetilbud på Mors i morgen.

Trægrupper

Trægruppen er en samling af træer, der har en placering, så der kan udvikles én sammenhængende krone. Det er oftest en gruppe af samme art, hvor det enkelte træ er underlagt helheden. Det enkelte træs løvfarve, blomster og frugtsætning fremtræder dog tydeligt.
Plejen sigter mod at opretholde trægruppens sundhed i form af sundhedspleje i kronerne og en forsigtig pleje i rodzoneområdet. Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under trægrupperne kan være dækket af græs, bede eller belægning, og ukrudtsbekæmpelsen afhænger af dette.
Omkring stammerne holdes fri for græs og ukrudt. Beskæring sundhed: Observeres der døde eller sygdomsramte grene i vækstsæsonen, fjernes disse ved beskæring over sundt ved. I træernes opbygningsfase beskæres træerne, så der på hvert træ opnås én gennemgående stamme og sunde grenvinkler.

Lysthuse og gangstier

Tænk på alle de forskellige former, størrelser og arrangementer du kan lave med lodrette trærammer, Du kan sætte to i forlængelse af hinanden, lige eller i vinkel eller siksak. Fire sat sammen kan danne et lysthus. Net på 2 sider er en gangsti, 3 sider giver en siddeplads, og 4 sider er en legeplads til børnene.
Det bliver en hel hule, hvis du også lægger net over toppen; du kan sætte to rammer langs en gangsti, så der dannes en væg. Du kan også lave en labyrint med blindgyder, hjørner og kroge. Alle de typer af planter der gror på nettene, er storbladede og skaber en interessant virkning i din have.
Glem ikke slyngplanter med blomster, enten etårige, som fjernes, når sæsonen er slut, eller, hvis du ønsker noget, der blomstrer hvert år uden den store pasning, for eksempel klematis. Har du lange gangstier med lodrette rammer på hver side, kan du bygge 60 cm rammer af vilkårlig længde.


Eksempler på havemand i 7900 Mors

Alt i Brolægning & Anlæg
Tinghøjvej 28
7900 Nykøbing M
CVR: 28613962
Hjemmeside
Roligheds Anlægsgartneri
Andehøjvej 4
7900 Nykøbing M
CVR: 27013724
Hjemmeside
Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
Hjemmeside