Havemand Midtjylland

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Midtjylland
  • Udfyld onlineformularen på kun syv minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Midtjylland → 3 gratis tilbud → Spar 29 procent

19. juni 2018. Om drejer sig om om en mindre havearbejde opgave eller større haveomlægning i Midtjylland, så har vi havemanden, der kan fikse opgaven. Opret dit haveprojekt online på 2-4 minutter og få 3 rigtigt gode tilbud på havearbejde. Vi videreformidler gratis din opgave til kvalitetssikrede havemænd i Midtjylland.
Har du brug for vejledning, og gode råd, omkring løsningen af haveprojektet, så står vores havefirmaer klar, helt gratis, til at hjælpe dig. De er yderst kvalitetsbevidste, og professionelle, med stor fokus på at udføre et godt og solidt stykke havearbejde. Naturligvis til den aftalte tid og pris.
Vores tilknyttede havemand Midtjylland firmaer værdsætter en god dialog med dig som kunde, for at sikre det bedste resultat, så du bliver en glad og tilfreds kunde. De lytter meget gerne til dine haveønsker og udfører et kompetent professionelt havearbejde hver eneste gang. De går ikke på kompromis!

Ukrudtsbekæmpelse - Rodsikre barrierer

Forestil dig en ukrudtssikker membran stillet på højkant - det er en rodsikker barriere. En rodsikker barriere er svaret, hvis rødderne af det store træ ved siden af kommer op i dit jordstykke og tager alt vandet, eller hvis der er en tilstødende ligusterhæk med en appetit som en elefant.
Det er også effektivt som barriere til naboens ondartede ukrudt, som breder sig under hegnet. Grav en rende, der er 30 cm dyb (eller mere), langs den nederste del af hegnet eller andre steder, hvor der er brug for det, og nedsæt et lodret lag af et materiale, rødderne ikke kan trænge igennem.
Det allerbedste materiale er en vandsikker membran - et kraftigt, såkaldt bituminøst materiale, som kan købes i byggemarkeder - men jeg kender også folk, der bruger kraftig plastic eller selv gamle stykker bølgeblik.

Det gode naboskab

I vores første have, som var meget lille og smal, havde vi i den ene side en ligusterhæk med en masse skvalderkål nedenunder. Jeg stak spaden ned langs kanten, skar adskillige rødder over af både liguster og skvalderkål og stak gamle tagsten ned som en lodret barriere.
Det fungerede som en drøm, og de står der formodentlig stadig! En anden god måde at bruge rodsikre barrierer på er at bremse et udbrud af ubehageligt flerårigt ukrudt.
Det gør man for at bekæmpe det, eller for at beskytte haven mod invaderende uhyrer fra en ubenyttet jord ved siden af eller vandrende snørebånd af honningsvamp. Jeg går ind for godt naboskab, men der må være grænser.


Eksempler på havemand i 8200 Midtjylland

Anlægsgartner Peter Agger
Bygvangen 24
8200 Århus N
CVR: 15348445
Hjemmeside
Dich Træpleje ApS
Kasted Byvej 5
8200 Århus N
CVR: 32931936
Hjemmeside
Gartner Lindy Pedersen
Marienlystvej 32
8200 Århus N
CVR: 85438913
Hjemmeside