Havemand Mariager

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Mariager
  • Udfyld formularen på kun 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Spar 25% på billig havemand Mariagerfjord kommune

16. august 2018. Uanset hvilken haveopgave i Mariagerfjord kommune, du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få kontakt til den helt rigtige erfarne havemand. Alle opgaver løses på kortest mulige tid; det er til gavn for dig og betyder samtidig en lavere pris. havemændene råder over al relevant udstyr til alle typer af havearbejde.
De kan derfor løse selv de mest komplicerede haveopgaver. Er du ikke glad for at lave havearbejde ller har du ikke tid eller for den sags skyld kræfterne. Så indtast din opgave og modtag gratis 3 spændende lokale tilbud. Når du får tilbud fra en dygtig havemand Mariager, er du garanteret kvalitetsarbejde.
Det handler om at finde en løsning på havearbejdet, der passer til dit behov. Vi har hjulpet både virksomheder og private i Mariager med havearbejde, noget mere kompliceret end andet. Du får et overblik over de forskellige muligheder og vi kommer med et bud på den bedste og mest effektive haveløsning.

Stier i køkkenhavnen

For din egen bekvemmeligheds og sikkerheds skyld er det vigtigt at overveje, hvor brede dine gangstier skal være, dels når du skal passe rammerne, dels af æstetiske hensyn. Jeg fandt en lille, gammel dame og en stor, kraftig mand og målte, hvor langt de kunne nå uden at anstrenge sig.
Jeg fandt ud af, at begge let kunne nå 60 cm uden at miste balancen. Den eneste jord, der skal graves, gødes og vandes, findes i området med køkkenhaven og ikke på alle stierne. Det har reduceret vækstarealet i haven med 80%.
Og en ekstra fordel er det, at jorden i rammerne aldrig bliver presset sammen af dine fødder, så du behøver ikke at løsne eller gennemgrave jordblandingen. Hvad er så den ideelle bredde på stierne? Naturligvis skal du indrette dig efter, hvor meget plads du har. Hvis du har flere rammer i haven, kan du rent faktisk variere stiernes bredde.

Den rette vej i køkkenhaven

Leg lidt med nogle ideer og et stykke papir - og når du har bygget rammerne (og inden du fylder dem med min mix), kan du flytte rundt med dem, indtil de står helt rigtigt. Forestil dig, at det er ligesom at flytte havemøblerne rundt på terrassen.
Kan du se, hvordan der er sammenhæng i alt i urtehaven, og hvor godt det fungerer? Til større haver kan du altid sætte nogle af rammerne sammen side mod side for at skabe en 1 x 2 eller 1 x 3 m havekasse, hvor du stadig kan gå rundt om og nå ind til midten.
Hvis dine rammer står op mod en mur, et hegn eller en bygning til den ene side, og der på den anden side er en meget trafikeret havegang, kan du reducere kassens bredde til 60 cm. Sådan kan du nå helt ind til kassens bagvæg, og rammerne kommer ikke til at stå i vejen for de forbipasserende. Rammernes længde kan du selv bestemme, og de kan fremstilles af den slags træ, du foretrækker.


Eksempler på havemand i 9550 Mariager

NR Haveservice
Edderupvej 18
9550 Mariager
CVR: 37400955
Hjemmeside
Mørks Anlægsgartneri
Hyrdehøjvej 3 B
9550 Mariager
CVR: 32040934
Hjemmeside
Agrologica
Houvej 55
9550 Mariager
CVR: 95472559
Hjemmeside