Havemand Måløv

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Måløv
  • Udfyld online formularen på bare fire minutter
  • Du får kun tilbud fra fleksible havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Måløv → Indhent 3 stærke tilbud → helt gratis

23. august 2018. I Måløv står havemænd klar til at sende dig hele 3 tilbud på udførelse af havearbejde i din have, som du måske mere eller mindre selv har opgivet. Det gør de inden for rigtig kort tid, blot 35 timer. Alt det kræver af dig er, at du udfylde webformularen, her på siden. Denne service er 100% gratis.
Det samme er formidlingen til de tilknyttede havefirmaer. Det tager vi hverken en procentdel, eller gebyr, af. Tilbuddene kommer til dig inden for få hverdage. Der et intet skjult gebyr, det er nemlig helt gratis at udfylde og sende din opgave i udbud. Alle typer af villahavearbejde udføres.
Din opgave sendes til de relevante havemænd og anlægsgartnere i Måløv, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt tre havemænd ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et knaldgodt tilbud. Du får kun havemand Måløv tilbud fra i forvejen godkendte firmaer. Spar let op til 33 procent!

Hakning af ukrudt

Mange steder rundt omkring i haven kan man spare sig selv for enorme anstrengelser ved at bruge en hakke. Den er perfekt til at fjerne ukrudt mellem rækker i urtehaven, og hvis man er forsigtig, kan man bruge den i bede med buske og blomster - overalt, hvor der er så meget plads, at hakken kan komme ind mellem planterne.
Fidusen ved at hakke er at fange ukrudtet tidligt, mens det endnu er på frøplantestadiet. På dette tidspunkt har det ikke ret meget rod, og alt, hvad man har brug for, er at forstyrre det ved at lade skuffejernet glide frem igennem jorden, lige under overfladen.
Så længe ukrudtet er småt, og man vælger en varm, solrig dag, er det en fornøjelse at hakke, for det løsnede ukrudt svinder ind til ingenting; man behøver ikke engang at fjerne det. Husk at hakke hellere tidligt end sent - det er både sjovt og utroligt tilfredsstillende - det lover jeg ;-)

Brug et skuffejern

Det går også utroligt hurtigt at hakke småt ukrudt bort - professionelle gartnere holder deres bede med et skuffejern en gang om ugen, bare for at forstyrre jordoverfladen, før der overhovedet er noget ukrudt at se. Det forhindrer fuldstændig, at spirende ukrudt udvikler sig.
Problemet er, at det er meget fristende at udsætte skuffearbejdet. Når ukrudtet er stort, er det ofte nødvendigt med en hakke for at fjerne det. Så er hakning mere besværligt, da man må hakke sig vej gennem løv under udvikling.
Det er ikke det eneste; stort ukrudt forsvinder ikke ind til ingenting af sig selv, det skal rives sammen og fjernes. Hvis vejret er overskyet og fugtigt, vil ukrudtet bare begynde at slå rod igen, så vælg den rigtige dag. Et andet problem er, at man ikke kan se, hvad man foretager sig, pga. planteløv, og pludselig har man hakket ind i nogle af de dyrkede planter.


Eksempler på havemand i 2760 Måløv

Sand og Larsen Byg Aps
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37156817
Hjemmeside
Vestegnens Have & Anlæg ApS
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37312177
Hjemmeside
Ranvig Træer
Engtoften 12
2760 Måløv
CVR: 14839054
Hjemmeside