Havemand Måløv

  • Billig havemand Måløv - Modtag 3 gratis tilbud
  • Spar ca 10 pct med 3 sikre tilbud
  • Modtag kun tilbud fra seriøse havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre stoppet

Vi dækker også
postnummer 2760

Kærlodden
Måløv Stationsplads
Sølodden
Måløv Byvej
Damholmen
Bavnevolden
Baneskrænten
Bjørnekær
Bækholmen
Møllestykket
Gershøjvej
Tjæreborgvej
Kratvej
Moseholmen
Novo Nordisk Park
Vadsbjerg
Måløv Værkstedsby
Bakkesvinget
Stationsvej
Liljevangsvej

Havemand Måløv → Indhent 3 stærke tilbud → helt gratis


Hakning af ukrudt

Mange steder rundt omkring i haven kan man spare sig selv for enorme anstrengelser ved at bruge en hakke. Den er perfekt til at fjerne ukrudt mellem rækker i urtehaven, og hvis man er forsigtig, kan man bruge den i bede med buske og blomster - overalt, hvor der er så meget plads, at hakken kan komme ind mellem planterne.
Fidusen ved at hakke er at fange ukrudtet tidligt, mens det endnu er på frøplantestadiet. På dette tidspunkt har det ikke ret meget rod, og alt, hvad man har brug for, er at forstyrre det ved at lade skuffejernet glide frem igennem jorden, lige under overfladen.
Så længe ukrudtet er småt, og man vælger en varm, solrig dag, er det en fornøjelse at hakke, for det løsnede ukrudt svinder ind til ingenting; man behøver ikke engang at fjerne det. Husk at hakke hellere tidligt end sent - det er både sjovt og utroligt tilfredsstillende - det lover jeg ;-)

Brug et skuffejern

Det går også utroligt hurtigt at hakke småt ukrudt bort - professionelle gartnere holder deres bede med et skuffejern en gang om ugen, bare for at forstyrre jordoverfladen, før der overhovedet er noget ukrudt at se. Det forhindrer fuldstændig, at spirende ukrudt udvikler sig.
Problemet er, at det er meget fristende at udsætte skuffearbejdet. Når ukrudtet er stort, er det ofte nødvendigt med en hakke for at fjerne det. Så er hakning mere besværligt, da man må hakke sig vej gennem løv under udvikling.
Det er ikke det eneste; stort ukrudt forsvinder ikke ind til ingenting af sig selv, det skal rives sammen og fjernes. Hvis vejret er overskyet og fugtigt, vil ukrudtet bare begynde at slå rod igen, så vælg den rigtige dag. Et andet problem er, at man ikke kan se, hvad man foretager sig, pga. planteløv, og pludselig har man hakket ind i nogle af de dyrkede planter.


Måløv havemand eksempel:

Vestegnens Have & Anlæg ApS
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37312177
Hjemmeside
Ranvig Træer
Engtoften 12
2760 Måløv
CVR: 14839054
Hjemmeside
SNH-Teknik
Måløv Hovedgade 134
2760 Måløv
CVR: 21746002
Hjemmeside