Havemand Lyngby

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Lyngby
  • Udfyld online formularen på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra autoriserede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Lyngby - Vi skaffer dig hurtigt 3 super tilbud

17. august 2018. Vi kan, som dig, heller ikke lide gebyrer. Derfor er det 100% omkostningsfrit. dvs. helt gratis, at sætte din haveopgave i udbud på Billig-gartner.dk. For at benytte dig af vores gratis service, skal du kun afsætte den tid, det tager at beskrive haveopgaven i vores online system.
Vi har en bunke firmaer tilknyttet, også i Lyngby, der er helt klar til at afgive bud, der luner på dit budget. Hele 3 tilbud, og indenfor meget kort tid, som regel under 4 dage. Afhængig af opgavens størrelse naturligvis. Professionelt havearbejde kræver håndelag og de rigtige hjælpemidler. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Lyngby.
Som faguddannede ved havemændene, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for godt arbejde. Læg dertil at de er stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter. Indsend din Lyngby haveopgave i dag og få 3 gratis tilbud på et par dage.

Ukrudt og jorddækning

Den metode, de fleste mennesker bruger som en normal del af arbejdet i haven for at forhindre ukrudt, er at dække jorden i bede om foråret. Jorddækning vil sige, at der udlægges et lag på 5-8 cm af fx havekompost eller godt nedbrudt staldgødning på al fri jord. Det har faktisk tre funktioner: Det sparer vand, kvæler frø og forbedrer jorden.
Hvordan kan det lade sig gøre? Man hører ofte folk sige, at jorddækning er med til at forsegle jordens fugtighed. Hvad der rent faktisk sker, er, at jorden opfører sig omtrent som en væge og trækker vandet op til overfladen, hvor det fordamper.
Hvis jorden er dækket, vil det løse materiale ophæve vægevirkningen og holde den underliggende jord kølig og fugtig, hvilket er meget bedre for rødderne i en varm sommer. Det siges, at jorddækning kvæler ukrudtsfrø.

Jorddækning er ret fantastisk

Ukrudtsfrø har brug for lys for at spire, så det, der rent faktisk sker, er, at ukrudtsfrøene på jordoverfladen kommer i mørke pga. jorddækket, så de ikke kan komme op. Men lug ukrudtet bort, før jorden dækkes, da jorddækningsmaterialet ikke vil dræbe eksisterende ukrudt.
Folk taler også om ikke-gravning, og jorddækning er i bund og grund, hvad de mener. I stedet for at indarbejde godt nedbrudt organisk materiale i sine bede fordeler man det på jordoverfladen og lader ormene om at trække det ned. Det er lige så effektivt som gravning, men indebærer ikke nær så meget arbejde.
Jorddækning er ret fantastisk, men det kan ikke udrette mirakler. Det kræver de rette vilkår for at virke godt, hvorfor jorddækning normalt udføres ved begyndelsen af havesæsonen, lige efter at man har luget bedene, og mens jorden er fugtig.


Eksempler på havemand i 2800 Lyngby

Ethans Træpleje
Boveskovvej 11
2800 Lyngby
CVR: 30676246
Hjemmeside
TS Skovtrolden
Engelsborgvej 9
2800 Lyngby
CVR: 27004377
Hjemmeside
Anlægsgartner Jan Trinderup
Peter Rørdams Vej 10
2800 Lyngby
CVR: 15500735
Hjemmeside