Havemand Lolland

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Lolland
  • Udfyld skemaet på kun 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Spar 20% på havemand Lolland - Vi finder 3 gode tilbud

16. august 2018. Også på Lolland kan du beholde betalingskortet i lommen, når du bruger os til at sætte din havearbejdeopgave i udbud. Her er det nemlig helt gratis! Indsend din haveopgave til os her på Billig-gartner.dk. Vi påtager os - gratis og uforpligtende - at skaffe dig 3 seriøse og billige havetilbud.
Vi gennemgår alle opgaver der bliver indsendt via hjemmesiden. Når din havemand Lolland opgave er gennemgået, vil den blive sendt ud til de havemænd på Lolland, der egner sig bedst til netop din type opgave. De får udleveret dine kontaktoplysninger og kontakter dig efterfølgende hurtigst muligt.
Hvis din opgave er interessant for flere havemænd på Lolland, kan du modtage op til 3 uforpligtende tilbud. Uanset hvilken haveopgave du skal have løst, kan vi hjælpe dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til erfarne havemænd. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at du har beskrevet den godt - så får du de bedste havetilbud.

Økologiske alternativer

Økologiske havedyrkere foretrækker at undgå problemerne fra begyndelsen, så de har afskærmet deres grøntsager fra skadegørerne ved hjælp af barrierer; de indfanger måske skadegørerne eller fjerner dem med håndkraft eller sørger for gode forhold for naturlige fjender ved at plante selskabsplanter.
I det hele taget må de fleste private haveejere anses for økologiske havedyrkere, der betragter haven som et levende system, som er med til at sikre gode vilkår for alle parter. Alligevel kan det ikke helt undgås, at der af og til opstår situationer, hvor der må gribes ind.
Her er de økologiske midler en god hjælp. Men også økologiske midler skal bruges med forsigtighed. Selv om mange af dem hurtigt forsvinder og er miljøvenlige, er nogle af dem ganske simpelt økologiske hammere, der ikke er selektive over for det, de rammer.

Brug af insektsæbe

Insektsæbe er ikke den slags sæbe, man bruger i badekarret, men en særlig sæbe, der er baseret på fedtsyrer. Insektsæbe sælges i flydende form og kan udsprøjtes på skadegørerne. Brug det imod bladlus, spindemider og mellus; det er et af de få virkeligt effektive midler til kålfluer, da det kan sive ind gennem deres naturlige voksbelægning.
Nyttige bakterier kan fås i koncentreret form og findes i forskellige produkter beregnet til forskellige formål. Nogle renser havedammen, andre får kompostbunken til hurtigere at blive nedbrudt eller bruges i regnvandsbassiner.
Nogle produkter bruges til at forøge det naturlige indhold af nyttige mikroorganismer i jorden, og de er med til at skabe et sundere rodmiljø; det er især praktisk, når man går over til økologisk dyrkning.


Eksempler på havemand i 4970 Lolland

Erling Bjørn
Gumpehavevej 18
4970 Rødby
CVR: 34288968
Hjemmeside
Hans Peter Rasmussen
Nakskov Landevej 27
4970 Rødby
CVR: 19166600
Hjemmeside
Hans Fjord Hansen
Langs Vejlevej 15
4970 Rødby
CVR: 28199430
Hjemmeside