Havemand Lemvig

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Lemvig
  • Udfyld online skemaet på kun 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Lemvig → Modtag 3 gratis tilbud → spar 29 %

19. august 2018. Få dine 3 tilbud på havearbejde 100 pct. gratis! Indsend din haveopgave til os i dag. Vores landsdækkende net af havefirmaer står klar til at byde på dit havearbejde i Lemvig. Her på Billig-gartner.dk har vi samlet en hel stribe havemænd og gartnere inden for alle de områder som gartnerfaget omfatter.
Derfor vil du udelukkende blive kontaktet af havemand Lemvig firmaer med kompetence indenfor netop det område, som din haveopgave hører ind under. Det normale er, at havemanden anslår, hvor mange timer han skal være om at udføre opgaven og på den baggrund beregner han en god og fair pris til dig.
Har du andre typer af håndværksopgaver, du gerne vil have et friskt tilbud på, så findes den komplette liste på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en Advokat, en blikkenslager, en maler, en murer, en gulvsliber, en tømrer eller måske hjælp til rengøringen.

En klippet hæk

Den klippede hæk er hækken, der afskærmer og afgrænser mod fortov og veje. Den bliver klippet, så den fremtræder synlig tæt og ensartet. Plejen sigter mod at opnå en nogenlunde tæt og lige hæk, således at hækkens form hele tiden opfattes. Det opnås med en til to klipninger om året.
Plejebeskrivelse klippet hæk: Havepræg, funktionsfasen Klipning 1 gang pr. år: Der anvendes motor- eller elklipper. Man klipper efter frihånd, hvorved hækken kommer til at fremtræde lige og ensartet. Bedste klippetidspunkt ved én klipning om vinteren, hvor planterne er i hvile.
Hvis man ikke kan vente til vinteren, skal hækken klippes i slutningen af september, så hækken ikke igen begynder at skyde med nye skud hen mod vinteren. Hvis man klipper hækken én gang om året ved Sankt Hans, vil hækken sætte mange nye skud, som dermed skæmmer udseendet et år frem.

En naturligt udseende hæk

Ønskes et naturligt udseende på den klippede hæk, kan stedsegrønne hække klippes én gang om året, tidspunktet er til Sct. Hans. Ønskes et pænt udseende flest måneder på et år, bør den stedsegrønne hæk klippes sidst i september. Klipning 2 gange pr. år: Ved to klipninger klippes hækken op til Sct. Hans og i september.
Ukrudt fjernes, hver gang man klipper hæk, eller hvis det i øvrigt observeres. Er der træagtigt ukrudt inde i hækken, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt. Er hækken tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille.
Gødskning: Hvis hækken vokser temmelig dårligt eller har fået gule blade i løbet af sommeren, kan det blive nødvendigt at gøde hækken. Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK. Der anvendes 4 kg pr. 200 kubikmeter i begyndelsen af april eller i august. Vanding er kun nødvendig under etableringsfasen.


Eksempler på havemand i 7620 Lemvig

Flise & Hegn
Ringkøbingvej 39
7620 Lemvig
CVR: 74904211
Hjemmeside
P.P. Madsen
Østergade 6
7620 Lemvig
CVR: 18946599
Hjemmeside
A. M. Haveservice
Kresten Bjerres Vej 40
7620 Lemvig
CVR: 21991880
Hjemmeside