Havemand Lemvig

  • Billig havemand Lemvig - Indhent 3 gratis tilbud
  • Spar ca 10 pct med 3 bæredygtige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra rutinerede havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag ikke online

Vi dækker også
postnummer 7620

Huggersgårdvej
Frejasvej
Gudumvej
Lars Eriksens Vej
Hedegårdvej
Kirkevej
Glarbjergvej
Havnen
Linesvej
Mattrupsvej
Ringkøbingvej
Anneksvej
Moeskjærvej
Pugholmvej
Gammel Damsgårdvej
Rombyvej
Ringgade
Mægbækvej
Hennysvej
Børringvej

Havemand Lemvig → Modtag 3 gratis tilbud → spar 29 %


En klippet hæk

Den klippede hæk er hækken, der afskærmer og afgrænser mod fortov og veje. Den bliver klippet, så den fremtræder synlig tæt og ensartet. Plejen sigter mod at opnå en nogenlunde tæt og lige hæk, således at hækkens form hele tiden opfattes. Det opnås med en til to klipninger om året.
Plejebeskrivelse klippet hæk: Havepræg, funktionsfasen Klipning 1 gang pr. år: Der anvendes motor- eller elklipper. Man klipper efter frihånd, hvorved hækken kommer til at fremtræde lige og ensartet. Bedste klippetidspunkt ved én klipning om vinteren, hvor planterne er i hvile.
Hvis man ikke kan vente til vinteren, skal hækken klippes i slutningen af september, så hækken ikke igen begynder at skyde med nye skud hen mod vinteren. Hvis man klipper hækken én gang om året ved Sankt Hans, vil hækken sætte mange nye skud, som dermed skæmmer udseendet et år frem.

En naturligt udseende hæk

Ønskes et naturligt udseende på den klippede hæk, kan stedsegrønne hække klippes én gang om året, tidspunktet er til Sct. Hans. Ønskes et pænt udseende flest måneder på et år, bør den stedsegrønne hæk klippes sidst i september. Klipning 2 gange pr. år: Ved to klipninger klippes hækken op til Sct. Hans og i september.
Ukrudt fjernes, hver gang man klipper hæk, eller hvis det i øvrigt observeres. Er der træagtigt ukrudt inde i hækken, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt. Er hækken tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille.
Gødskning: Hvis hækken vokser temmelig dårligt eller har fået gule blade i løbet af sommeren, kan det blive nødvendigt at gøde hækken. Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK. Der anvendes 4 kg pr. 200 kubikmeter i begyndelsen af april eller i august. Vanding er kun nødvendig under etableringsfasen.


Eksempel på Lemvig havemand

P.P. Madsen
Østergade 6
7620 Lemvig
CVR: 18946599
Hjemmeside
A. M. Haveservice
Kresten Bjerres Vej 40
7620 Lemvig
CVR: 21991880
Hjemmeside
BB Entreprenør
Bækkelundvej 11
7620 Lemvig
CVR: 34359679
Hjemmeside