Havemand i Lemvig

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Lemvig
  • Udfyld skemaet online på under tre minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Sådan får du gratis 3 tilbud på en havemand i Lemvig

24. november 2017. Få dine 3 tilbud på havearbejde 100 pct. gratis! Indsend din haveopgave til os i dag. Vores landsdækkende net af havefirmaer står klar til at byde på dit havearbejde i Lemvig. Her på Billig-gartner.dk har vi samlet en hel stribe havemænd og gartnere inden for alle de områder som gartnerfaget omfatter.
Derfor vil du udelukkende blive kontaktet af havemænd fra Lemvig med kompetence indenfor netop det område, som din haveopgave hører ind under. Det normale er, at havemanden anslår, hvor mange timer han skal være om at udføre opgaven og på den baggrund beregner han en god og fair pris til dig.
Har du andre typer af håndværksopgaver, du gerne vil have et friskt tilbud på, så findes den komplette liste på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en Advokat, en blikkenslager, en maler, en murer, en gulvsliber, en tømrer eller måske hjælp til rengøringen.

En klippet hæk

Den klippede hæk er hækken, der afskærmer og afgrænser mod fortov og veje. Den bliver klippet, så den fremtræder synlig tæt og ensartet. Plejen sigter mod at opnå en nogenlunde tæt og lige hæk, således at hækkens form hele tiden opfattes. Det opnås med en til to klipninger om året.
Plejebeskrivelse klippet hæk: Havepræg, funktionsfasen Klipning 1 gang pr. år: Der anvendes motor- eller elklipper. Der klippes efter frihånd, så hækken fremtræder lige og ensartet. Bedste klippetidspunkt ved én klipning er i vinterperioden, når planterne er i hvile.
Kan man ikke vente så længe, bør der klippes sidst i september, så hækken ikke begynder at sætte nye skud op til vinteren. Klippes hækken én gang om året til Sct. Hans, vil den sætte mange nye skud, som dermed skæmmer udseendet et år frem.

En naturligt udseende hæk

Ønskes et naturligt udseende på den klippede hæk, kan stedsegrønne hække klippes én gang om året, tidspunktet er til Sct. Hans. Ønskes et pænt udseende flest måneder på et år, bør den stedsegrønne hæk klippes sidst i september. Klipning 2 gange pr. år: Ved to klipninger klippes hækken op til Sct. Hans og sidst i september.
Ukrudtsbekæmpelse: Ukrudt fjernes, hver gang der klippes hæk, eller hvis det i øvrigt observeres. Er der træagtigt ukrudt inde i hækken, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt. Er hækken tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille.
Gødskning: Hvis hækken vokser dårligt eller har gule blade hen over sommeren, kan det være nødvendigt at tilføre gødning. Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK. Der anvendes 2 kg pr. 100 m3 i midten af april eller først i august. Vanding er kun nødvendig i etableringsfasen.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 7620 Lemvig
P.P. Madsen
Østergade 6
7620 Lemvig
CVR: 18946599
Hjemmeside
BB Entreprenør
Bækkelundvej 11
7620 Lemvig
CVR: 34359679
Hjemmeside
Plæner Professionel I/S
Råbjerghøj 6
7620 Lemvig
CVR: 30798821
Hjemmeside