Havemand i Langeland

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Langeland
  • Udfyld formularen på kun to minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Du kan gratis indsende din anlægsopgave til os

7. august 2017. Selvom Langeland er Danmarks længste ø, så behøver det ikke at blive en langstrakt affære at finde en hurtig og billig havemand på netop Langeland. Her på Billig-gartner.dk får du 3 helt gratis tilbud på havearbejde. Vores net af godkendte havemænd kan klare alle haveopgaver og de tilbyder den rigtige løsning hver gang.
Lad mobiltelefonen ligge. Indhent i stedet tilbuddene på havearbejde på Langeland gennem vores helt gratis service. Vi fisker 3 friske tilbud for dig! Vores tilknyttede havemænd på Langeland kan klare alle typer af haveopgaver. De tilbyder derfor den rigtige løsning hver gang. Få tre havetilbud på 48 timer.
Udfyld webformularen online på tre-fire minutter nu! Det er billigt, enkelt og hurtigt at få tre lokale havetilbud fra seriøse havemænd og gartnere på Langeland. Undgå useriøse firmaer men bliv kontaktet af havefirmaer, som du kan stole på. Udfyld skemaet med det samme og få 3 kvalitetstilbud på 48 timer.

Sommerblomster

Bedet med sommerblomster er et af de mest blomsterrige bede i haven. Da det består af planter, der ikke tåler frost, plantes der nye arter hvert år. Det giver mulighed for nye sammensætninger år for år. Plejen sigter mod sikker etablering ved udplantning samt renholdelse af bedet.
En væsentlig forudsætning for at undgå frostskader er kendskab til risikoen for sen nattefrost i det område, hvor bedet etableres. Der er ofte meget sen nattefrost i de indre dele af landet, hvorimod det forholder sig modsat i kystområder. Det giver et meget forskelligt plantetidspunkt, fra først i maj til midt i juni.
Der kan etableres to kulturer, hvis der anvendes frosttålsomme planter i vinterhalvåret. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm grov kompost og 2 cm groft lerfrit grus, der blandes i den eksisterende jord ved fræsning. På sandjorde tilføres kun kompost.

Pasning af sommerblomster

Sommerblomsterne plantes ud, så rodklumpen er dækket af jord, og vandes umiddelbart efter plantningen. Ved efterårsplantning skal der ikke tilføres kompost og grus, kun fræses. Ukrudtsbekæmpelse: Jorden mellem sommerblomsterne holdes fri for synligt ukrudt, især i den første tid efter udplantning.
Senere, når planterne er vokset til, håndluges kun synligt ukrudt. Ved særlige behov eller stor ukrudtsbestand kan der renholdes hver uge. Synlig jord i bedets kant holdes kultiveret. Afpudsning: Sommerblomsterbede skal fremtræde smukke og velholdte, så alle visne blomsterstande og blade fjernes.
Gødskning: Der anvendes primært humusforbedrende naturgødninger. Senere kan der gives 2 kg kalksalpeter pr. 100 ml. Der bør kun gødes i tørvejr eller lige inden vanding, da gødningskorn i bladhjørnerne vil svide planterne.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 5932 Langeland
Kim Hansen
Stenbækvej 5
5932 Humble
CVR: 36984457
Hjemmeside
I/S Larsen drift
Galbjergvej 4, Brandsby
5932 Humble
CVR: 28359608
Hjemmeside
Olsen All-Round Service
Ristingevej 46
5932 Humble
CVR: 30320344
Hjemmeside