Havemand Korsør

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Korsør
  • Udfyld skemaet online på ca tre minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Korsør ➔ Her får du gratis 3 lokale have tilbud

1. august 2018. Du kan allerede nu udfylde vores onlineskema, for at modtage dine 3 gratis tilbud på havearbejde i Korsør. Indsend din haveopgave til os her på Billig-gartner.dk. Når opgaven er modtaget, bliver den læst igennem og valideret. Vi finder herefter de 3 bedst egnede havemænd i Korsør som får lov at byde på dit havearbejde.
Med mange års erfaring med al slags havearbejde og grundig forberedelse før hver eneste opgave, sørges der for at havearbejdet bliver udført korrekt, sådan at aftaler om tid og pris bliver overholdt. Havemændene medbringer selv alle nødvendige haveredskaber, maskiner, materialer og lignende.
Her på hjemmesiden får du hurtig og gratis kontakt med billige og faguddannede havemænd i Korsør. Indtast dine specifikationer på din haveopgave og bliv ringet op af en havemand Korsør med 2-3 gode tilbud. Det er 100% gratis og du modtager 3 havetilbud i løbet af 2-3 dage, du frit kan vælge mellem.

Kompost

Mange af os smider en masse ting ud, der kunne bruges som vigtigt grovfoder til havejorden. Der er ikke nogen hemmelig opskrift på perfekt kompost, kun et par gode tips til fremgangsmåden. Man skal ikke tro på de gamle bønder, som driller med at sige, at den eneste måde at få haveaffald til at blive ordentlig nedbrudt på er at lette sig for fem liter øl ud over det på vejen hjem fra kroen.
Der er andre måder, selvom de ikke er helt så kreative. Kompost skal opvarmes for at arbejde ordentligt, og en af de mest almindelige grunde til, at kompost ikke nedbrydes, er, at den aldrig har fået mulighed for det.
Humuspleje: Jorden tilføres hvert år et lag kompost på 2-5 cm, der kultiveres ned i jordoverfladen. Herved opnås en god, levende og humusholdig jord. Kalkning: Roser kræver en basisk jord, og især på sandjorde er det nødvendigt at kalke. Der tilføres 0,5 kilo pr. m2 én gang om året.

Kompostbunker

Lad være med at gøre bunken for lille; der skal være en vis mængde i den, før den kan varme ordentligt op, og en beholder på ca. 1 kubikmeter er tæt på at være ideel. Hvis beholderen skal være større, skal den være aflang, men en meter i højden er sandsynligvis alt, hvad man kan klare, da ingredienserne skal anbringes i lag, som i en sandwich.
Hvis haven er af den slags, der giver meget affald, kan man klare det ved at have to kompostbunker. Det svarer til at have to arbejdsskjorter, når den ene er i brug, er den anden til vask. Begynd med bunke nummer et, byg den op, dæk den til og lad den være i fred, så den kan kompostere, mens der arbejdes på bunke nummer to.
Når den anden beholder er fuld, er indholdet i den første klar til brug. Man kan lave en fritstående kompostbunke, men det er utroligt meget lettere at bruge en beholder.


Eksempler på havemand i 4220 Korsør

BC Haveservice v/Benjamin Christiansen
Agersøvej 8
4220 Korsør
CVR: 33276583
Hjemmeside
Dansk Træservice og Naturhegn
Halsebyvej 18, Svenstrup
4220 Korsør
CVR: 26322340
Hjemmeside
Am Haveservice I/S
Bonderupvej 39
4220 Korsør
CVR: 37809152
Hjemmeside