Havemand i Kastrup

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Kastrup
  • Udfyld onlineformularen på under fire minutter
  • Du får kun tilbud fra energiske havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Indhent 3 gratis tilbud på din haveopgave i Kastrup

7. august 2017. Du behøver ikke bekymre dig om haveopgaven er stor eller lille! Uanset størrelsen er vores onlinetjeneste i Kastrup gratis at bruge! Hvad du skal gøre for at modtage 3 tilbud, der både er grønne og ikke mindst prisvenlige? Hvor du derefter kan sammenligne og udvælge det tilbud du bedst kan lide?
Du skal udfylde webformularen online, der så bliver sat ind i vores system. Vi har mange tilknyttede firmaer med fagmænd, der så kan se din opgave, og afgive tilbud på den. Find ud af hvor grøn og hvor meget bedre din have kan blive, ved at udfylde vores gratis online formular!
Vores netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne havemænd landet over. Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags haveønsker. Så hvad enten du leder efter en havemand til en lille opgave som eksempelvis græsslåning, eller du søger en anlægsgartner til en komplet make-over af din have, så har vi kandidaterne.

Ukrudt: Det kemiske alternativ

Hvis man har travlt og ikke gider at arbejde alt for hårdt, er ukrudtsmiddel svaret, hvis man ikke har noget imod at bruge kemikalier. Vælg et middel, der indeholder glyphosat (sælges bl.a. under navnet Roundup), da det gør det muligt at plante igen, så snart ukrudtet er dødt.
Lad være med at bruge kogsalt; det bliver længe i jorden. Vand midlet ud på planterne - ikke jorden - med en fin spreder på en vandkande. (Brug en speciel kande til formålet). Nogle midler må ikke udvandes med en vandkande, og for mange af midlerne gælder det, at de ikke må bruges nærmere end 10 m fra vandløb, søer mv.
Behandlingen fungerer bedst, når ukrudtet har blade og vokser aktivt, så sent forår er ideelt. For at komme af med stort, træagtigt ukrudt skæres det først ned, og når de nye bløde skud begynder at vise sig, behandles disse.

Roundup i haven

Det kan vare tre til fire uger, før skuddene begynder at visne - vent nogle få uger og gentag behandlingen, hvis der kommer nyvækst. Roundup slår alt grønt, det rammer, ihjel, så naboplanter, som man vil beholde, skal beskyttes, og man skal undgå vindafdrift ved at lade være med at sprøjte i blæsevejr.
Så snart ukrudtet er dødt, er det helt sikkert at plante i jorden igen. Selv om mange mennesker ikke ønsker at bruge ukrudtsmiddel, har det en enkelt stor fordel frem for andre metoder.
Hvis man har en stor bestand af ubehageligt ukrudt, man skal af med, vil Roundup som engangsbehandling give et forspring, og derefter kan man holde sig fra brug af kemikalier.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 2770 Kastrup
Sundby Rengørings Service ApS
Smedekærvej 27
2770 Kastrup
CVR: 29830894
Hjemmeside
Den Cyklende Havemand
Helmer Søgårds Alle 2
2770 Kastrup
CVR: 34786143
Hjemmeside
Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
Hjemmeside