Havemand i Karlslunde

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Karlslunde
  • Udfyld skemaet online på ca fem minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Få 3 Havemand tilbud

Havemand Karlslunde. Få 3 tilbud på din haveopgave

8. marts 2018. Vi har gjort det nemt for dig at indhente 3 supergode tilbud, når du skal have udført havemand Karlslunde arbejde. Det tager 4-6 minutter at udfylde vores webformular. Der beskriver du haveopgavens karakter. Og med et klik har du lagt den ind i vores system, hvor den så bliver sat i udbud.
Der vil vores tilknyttede havefirmaer kunne se opgaven, og sende dig et prisstrækt tilbud som du kan studere i ro og mag. Du vil modtage hele 3 tilbud, som du så kan sammenligne. Opret din opgave på mindre end 8 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular. Klik på den grønne knap.
Vi tager intet gebyr for at sætte din opgave i udbud. Så spar dig selv for at ringe rundt, og fortælle din haveopgave utallige gange. Det er vigtigt at vide om havemanden anvender almindelig timeløn eller en samlet pris, når du taler med ham første gang. Her kan du også fornemme om havemanden er en du kan have tillid til.

Ukrudt: Agertidsel og Skvalderkål

Agertidsel er en ukrudtsplante med stive, tornede blade. Blomsterne kan minde om miniananas med en tot purpurfarvede tråde, der stritter ud foroven, og som udvikler mængder af dunede frø, der føres bort med vinden. l haver breder den sig især med tykke underjordiske stængler, men hvis man luger den bort, mens den er lille, er den ikke så besværlig at have med at gøre. Lad den ikke udvikle frø, for så vil man have tidsler for evigt. Den gamle talemåde - et års frø, syv års lugning - passer særlig godt til denne tidsel.
Skvalderkål er endnu en virkelig plage. Blade og blomster minder om hyld, men de udvikles på en kort staude, der er ca. 30 cm høj. Skvalderkål breder sig med underjordiske rødder og danner tætte, knæhøje tæpper, som det er næsten umuligt at grave op, hvis de først har fået lov at etablere sig.

Ukrudt: Husfred og Lav ranunkel

Husfred er lave, moslignende måtter, som slår rod, i takt med at den breder sig, og hvert eneste lille stykke stilk, der bliver tilbage, vil skyde igen. Ved regelmæssig hakning og rivning kan det med tiden lykkes at slippe af med den. Den kan tillige blive en plage, hvis den får lov at udvikle sig i et havevæksthus. Den tåler frost, men årstidernes voldsomme skift mellem kulde, varme og fugt betyder, at den ikke kan overvintre udendørs.
Lav ranunkel er korte, nedliggende planter med rosetter af ranunkelblade fra en rodhals i eller lige over jordniveau. Det gør det vanskeligt at luge dem bort, og der udvikles hurtigt nye planter fra de rødder, der bliver tilbage. Lav ranunkel breder sig med udløbere, næsten som jordbærplanter, men de er mere beslutsomme, så grav dem op med tålmodig stædighed og en lille gaffel.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 2690 Karlslunde
Havekompagniet
Bygaden 13B
2690 Karlslunde
CVR: 17305506
Hjemmeside
Garteha ApS
Sognevejen 10
2690 Karlslunde
CVR: 35252673
Hjemmeside
Gardenplan ApS
Metalgangen 2
2690 Karlslunde
CVR: 35414371
Hjemmeside