Havemand København

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i København
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand København - Indtast din haveopgave på 5 min.

30. august 2018. Københavns kommune er en af Danmarks største kommuner og vores omfattende netværk af kompetente havemænd dækker naturligvis hele kommunen. Uanset hvor du bor i Hovedstadsområdet, finder vi den helt rigtige havemand til netop din haveopgave.
Med årelang erfaring indenfor faget, er vores tilknyttede havemænd de helt rigtige at benytte ved enhvert havearbejde. Deres samlede ekspertise gør, at de er i stand til at løse selv meget store opgaver hurtigt og effektivt - uden at det koster en formue. Få gratis 3 tilbud på billig havemand København.
Indtast din opgave på kun 7 min i webskemaet. Når du har indsendt opgaven, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber - ofte allerede samme dag. Havemænd i København arbejder over hele byen - og resten af Sjælland, hvis det var noget?

Udplantningsplanter

Gamle favoritter som pelargonier og fuchsier er stadig nogle af mest populære krukkeplanter, men nu, hvor alle er blevet helt vilde med at dyrke i krukker, er efterspørgslen steget på mange nye og forskelligartede krukkeplanter som fjerblomst, den hængende skønhed med fjerformede blå blomster.
Moderne typer af petunia giver os nogle af de bedste og længstblomstrende planter i ampler; vælg Million Bells-typerne med uendelige mængder af små blomster eller den populære Surfinia serie, som har en vidunderlig duft, hvis man dyrker planterne på beskyttede steder.
Hos pelargonierne finder man en tilsvarende blomstermængde blandt Cascade-typerne; de er meget forbedrede udgaver af de vedbendbladede hængepelargonier. Planterne er fuldstændigt dækkede af blomster med smalle kronblade hele sommeren.

Stauder

Man behøver ikke at have et traditionelt bed for at vide, hvor mange stauder der blomstrer om sommeren, lige fra gamle travere som ridderspore (Delphinium), lupiner og haveiris til de højtråbende raketblomst, tørketolerante nelliker og rørblomst eller vortemælk og inkalilje, der begge er forholdsvis tørketolerante.
Til fugtige bede eller ved vandkanter kan man vælge en høj bronzeblad med hestekastanjelignende blade, kattehale med lyserøde blomsterstande og den gyldne version af pengeløs.
Men man må ikke glemme løvet; planter som alunrod og bosta er gode til at skille farver, der slås med hinanden, eller til at få enkelte blomster til at træde frem af mængden.


Eksempler på havemand i 2400 København

Byens Grønne Pleje
Charlotte Muncks Vej 18
2400 København NV
CVR: 30135091
Hjemmeside
Morten & Rødderne
Hvidkildevej 61
2400 København NV
CVR: 36174803
Hjemmeside
Bruun - Den Grønne Gartner
Hvidkløvervej 15
2400 København NV
CVR: 26296390
Hjemmeside