Havemand Jyllinge

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Jyllinge
  • Udfyld formularen på under to minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Jyllinge. Få 3 tilbud fra rutinerede gartnere

19. juni 2018. I Jyllinge kan du, i vores landsdækkende formidlingsservice, søge om 3 tilbud på havearbejde i Jyllinge. Du kan nemt bede om dine tilbud her på siden, hvorefter din haveopgave bliver set af havemænd og gartnere, der byder på opgaven. Vores service er selvfølgelig helt gratis for dig at bruge!
Vores store net af tilknyttede forhåndsgodkendte firmaer på hele Sjælland står klar til at byde på din haveopgave. Det er maksimalt 3 firmaer, der får dine kontaktoplysninger, så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra pågående havemænd og gartnere dagen lang.
Når du har fået 3 havetilbud, kan du i ro og mag sætte dig og sammenligne de 3 tilbud på havearbejdet. Nogle gange er det billigste tilbud det bedste. Andre gange er det sikreste at vælge den havemand Jyllinge, som ser ud til at være det bedste til at løse din specifikke haveopgave. Du vælger selv, hvilket firma du vil bruge til opgaven.

Pleje af en prydplæne

Ukrudtsbekæmpelse: Ukrudt fjernes, så snart det forekommer. Mælkebøtter og tidsler stikkes med mælkebøttejern, så roden fjernes. l sjældne tilfælde kan der anvendes kemikalier. Vertikalskæring: Der anvendes el- eller benzindrevet vertikalskærer 2-4 gange om året.
Der skæres i en dybde af 2-4 mm én gang på langs, hvorefter plænen afrives. Derefter skæres én gang på tværs, og plænen afrives igen. Yderligere skæringer vil ødelægge plænen. Eftersåning: Der eftersås altid efter en vertikalskæring, og når der opstår bare pletter. Der anvendes 1 til 2 kg frø pr. 100 ml af den oprindelige frøblanding.
Topdressing: Efter vertikalskæring og eftersåning er det godt at give plænen 0,2-0,5 cm topdressing. På sandjord består topdressingen af fin kompost, på lerjord af 1 del fin kompost og 1 del vasket sand (uden ler, ofte kaldet filtersand).

Topdressing og kalkning

Der skæres i en dybde af 2-4 mm en gang på langs, hvorefter plænen afrives. Derefter skæres én gang på tværs, og plænen afrives igen. Yderligere skæringer vil ødelægge plænen. Eftersåning: Der eftersås altid efter en vertikalskæring, og når der opstår bare pletter.
Der anvendes l til 2 kg frø pr. 100 inz af den oprindelige frøblanding. Topdressing: Efter vertikalskæring og eftersåning er det godt at give plænen 0,2-0,5 cm topdressing. På sandjord består topdressingen af fin kompost, på lerjord af 1 del fin kompost og 1 del vasket sand (uden ler, ofte kaldet filtersand).
Der kan endvidere anvendes færdigblandede produkter. Til 100 m2 skal anvendes 0,1 m3 topdressingmateriale pr. mm, der ønskes påført. Til 5 mm anvendes 0,5 m3. Kalkning: Hvis græsset mistrives, kan en jordbundsprøve give svar på, om jorden behøver kalk.


Eksempler på havemand i 4040 Jyllinge

Jyllinge Haveservice
Pibergårdsvej 22
4040 Jyllinge
CVR: 30795776
Hjemmeside
Jyllinge Entreprenørselskab ApS
Værebrovej 30
4040 Jyllinge
CVR: 29219273
Hjemmeside
Hoffmann Gruppen ApS
Snekkevej 12
4040 Jyllinge
CVR: 32323278
Hjemmeside