Havemand Ishøj

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Ishøj
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Ishøj - Få 3 godkendte gratis tilbud

25. august 2018. Vi formidler, helt gratis og omkostningsfrit for dig, kontakt til en pålidelig lokal havemand Ishøj. Det er nemt, for du skal bare bruge 6-8 minutter på at beskrive din havearbejdeopgave i webformularen. Så sender du den ind til os på Billig-gartner.dk og læner dig tilbage i stolen.
Tre interesserede havefirmaer sender dig, indenfor 2-3 dage, tre tilbud på opgaven. Du kan frit og uforpligtende kan vælge imellem disse tilbud, i dit helt eget tempo. Du kan forvente at vores tilknyttede firmaer har erfaring indenfor gartnerfaget, og udfører havesarbejdet korrekt. Vi tage som sagt intet gebyr af vores service, der derfor er 100% gratis at bruge.
Her på Billig-gartner.dk kan du få tilbud på alle typer af havearbejde for eksempel udplantning af nye blomster og buske, træfældning, græsslåning, kantklipning, opsamling af haveaffald og så videre. Vores tilknyttede firmaer er specialister til enhver haveopgave overalt i Ishøj.

Krigen mod ukrudtet

Ukrudt er naturligt hjemmehørende planter, så de kan udkonkurrere alle fremmede importerede planter eller menneskeskabte hybrider, som ikke er på hjemmebane. Ukrudt lever for at formere sig, og det vil brede sig overalt i haven. Hvem kan standse det? Det kan du!
Hvad er ukrudt? Ukrudt er alle planter, der vokser det forkerte sted. Dette er en gammel talemåde, der burde være tatoveret på planteskeerne. Ukrudt er ikke bare de gamle velkendte tusindfryd i plænen og agersnerle i bedene; også nogle meget invaderende haveplanter kommer i kategorien ukrudt, når de dukker op, hvor de er uønskede.
Hvis du ikke tror mig, så prøv at lægge mærke til, hvor hurtigt gråbladet hønsetarm overtager stenbedet. Det udtryk, som nogle haveejere bruger om overaktive dyrkede planter, er Slyngel, og det beskriver til fuldkommenhed disse planters asociale opførsel.

En Slyngel i haven

Man vil ikke altid være i stand til at spotte en Slyngel, før man har sluppet den løs i sin egen have. Nogle planter vil opføre sig glimrende på visse jordtyper, men gå bersærk på andre. Der er andre planter, man skal holde øje med pga. deres familieforhold.
I min egen have dyrker jeg en meget flot broget udgave af det velkendte havemareridt japanpileurt, og jeg kan - med hånden på hjertet - sige, at i 15 år har den aldrig opført sig lige så tosset som sin grønbladede slægtning.
Dens mandshøje stængler har så smukke pink, kremfarvede og grønne blade, at jeg ikke har i sinde at begynde at bekymre mig over den. Bemærk dog, at jeg har taget den forholdsregel at anbringe den i en stor krukke, som jeg har gravet ned i bedet, for at undgå at rødderne breder sig.


Eksempler på havemand i 2635 Ishøj

Have og Naturkunst
Gildbrovej 25
2635 Ishøj
CVR: 27416748
Hjemmeside
Gartneriet Christen Olsen
Torslundevej 124
2635 Ishøj
CVR: 10914973
Hjemmeside
Dansk Totalanlæg og vedligehold
Vejleåvej 19
2635 Ishøj
CVR: 34829799
Hjemmeside