Havemand Hundested

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Hundested
  • Udfyld online formularen på mindre seks minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Hundested og spar 20%

24. august 2018. Få 3 billige tilbud på havearbejde i Hundested. Opret din havearbejdeopgave i skemaet, online. Det tager mindre end 10 minutter og send den derefter ind til os. Vi finder 3 dygtige havemand Hundested firmaer, som hver får lov at afgive et attraktivt tilbud på havearbejdet til dig - helt gratis, nemt og uforpligtende.
Når du har indsendt din opgave, er det blot at afvente, at henvendelserne indløber - måske allerede samme dag. Vores store gruppe af tilknyttede havefirmaer har alle mange års erfaring i gartnerfaget. De har derfor lang erfaring med at løse præcis din type opgave uanset hvad det er, du ønsker at få udført.
Undgå de grønne uerfarne havemænd og vælg i stedet en med mange års erfaring fra Hundested. Han kan løse opgaven hurtigt og sikkert med det ønskede resultat til følge. På Billig-gartner.dk samarbejder vi kun med i forvejen godkendte havemænd og gartnere - det er din sikkerhed for et veludført job.

Topning af planter

Nogle planter har stængler, der gerne vil vokse lige op, og hvis man vil have dem til at forgrene sig, er man nødt til at toppe dem. Forestil dig en gammeldags pelargonie: en lang, nøgen stængel med en håndfuld blade og blomster i toppen.
Hvis den bare var blevet standset, da den var 5-7 cm høj, ville den have forgrenet sig fra bunden og dermed have fået en bedre form, der ville være fyldt med blade og blomster. Under normale omstændigheder har planter, hvis stængler udviser det, botanikere kalder apikal dominans, naturlige hormoner.
De sørger for, at knoppen i spidsen af skuddet bliver ved med at udvikle skud, så stænglen bliver længere. Samtidig flyder der hormoner tilbage, som hæmmer sovende knopper i bladhjørnerne i at udvikle sig, og derfor forgrenes skuddet ikke.

Knib den øverste skudspids

Når man topper en plante ved at knibe den øverste skudspids bort, omdirigeres væksthormonerne automatisk til knopperne lige under skudspidsen, som så bringes i udvikling og bliver til sideskud. Det er alt sammen en del af det naturlige system, der skal sikre, at en beskadiget plante kan overleve og fortsætte til blomstring.
Alt, hvad vi gør, er at tilpasse planterne, så de passer til vores egne formål. Folk spørger ofte om, hvornår det er bedst at toppe planterne. Jeg topper altid stiklinger, der har fået rod, når jeg potter dem op; så kan jeg fange dem lige på det tidspunkt, hvor de har den rette størrelse til at forgrene sig helt fra bunden.
Nogle planter som fx fuchsier skal toppes endnu en gang. Det får de første hold sideskud til at bryde igen og danne endnu et hold sideskud.


Eksempler på havemand i 3390 Hundested

Trimcut - Grøn vedligeholdelse
Riddersporevej 3
3390 Hundested
CVR: 26322456
Hjemmeside
Træfælderen
Solen 13
3390 Hundested
CVR: 32481701
Hjemmeside
Hornsyld Træfældning
Amtsvejen 78
3390 Hundested
CVR: 31352479
Hjemmeside