Havemand i Hornbæk

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Hornbæk
  • Udfyld formularen online på mindre tre minutter
  • Du får kun tilbud fra velegnede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Vi samarbejder med gartnerfirmaer over hele landet

7. august 2017. I vores netværk af havemænd i Hornbæk finder du nemt en dygtig og kompetent samarbejdspartner, uanset om det drejer sig udførelse af privat, firma eller offentligt havearbejde. Havefirmaerne i Hornbæk påtager sig alle former for forefaldene havearbejde - til en god konkurrencedygtig pris.
Opgaverne kan spænde over mange forskellige typer havearbejde ved for eks. villaer, garage, sommerhus, plejehjem, børnehaver, virksomheder og skoler - Uanset størrelse er alle haveopgaver i Hornbæk lige velkomne. Og det tager under 3 minutter at oprette din opgave i vores nemme webskema.
Hvis du har andre typer håndværksopgaver i Hornbæk, du gerne vil have 3 tilbud på, så findes hele listen på kontaktsiden. Det kan være alt lige fra en maler, en fotograf, en tømrer, en murer, en advokat, en blikkenslager, en isolatør, en flyttemand eller en gulvafsliber.

Det er en kunst at vande rigtigt

Jord fungerer som en væge og trækker fugtigheden op fra de underliggende lag, så det er ikke nødvendigt at vande, før der er fare for, at rødderne tørrer ud. Derfor har planter med højtliggende rødder som rododendron og udplantningsplanter brug for vanding, længe før man behøver at bekymre sig om etablerede træer eller buske.
Hyppig vanding med små vandmængder er faktisk uproduktivt; et tørt lag jord fungerer som et støvtæppe, der forhindrer fordampning fra overfladen. Hvis man kun fugter overfladen, sættes vægevirkningen i gang igen, og der forsvinder mere vand fra jorden.
Hvis man skal vande frit udplantede planter, skal de vandes virkelig grundigt og derefter ikke vandes igen, før de virkelig har brug for det. Og hvis man sørger for at vande lige præcis der, hvor der er brug for det, vil man gøre meget mere gavn, end hvis man sprøjter lidt ud over det hele.

Hvornår skal der vandes?

Når det er varmt, er det bedst at vande om aftenen, så planterne har længere tid til at suge vandet til sig, før solen får overfladevandet til at fordampe. I køligt og overskyet vejr skal man vande om morgenen, så planterne kan nå at tørre, før det bliver aften.
Det er særlig vigtigt i væksthuset om foråret og efteråret, hvor fugtige planter har meget større risiko for at få svampeinfektion. Skal der vandes midt på dagen? ja, det skal der, hvis man opdager, at en plante er ved at visne - venter man til om aftenen, kan det være for sent.
Den gamle overtro med, at planterne svides, hvis man vander dem i solskin, passer kun for meget hårede planter, der hader vand på bladene på alle tider af dagen. Vand dem forsigtigt og undgå at fugte bladene. Tidsindstilling eller timer er et must, hvis man vil have et fuldautomatisk vandingssystem.

Få 3 tilbud


Eksempler på havemand i 3100 Hornbæk
Den Kvække Gartner
Sommervej 9
3100 Hornbæk
CVR: 21332100
Hjemmeside
Gejpel Anlægsgartner
Engholmvej 18
3100 Hornbæk
CVR: 13485100
Hjemmeside
Nordsjællands Park og Haveservice
Skovvænget 24 A
3100 Hornbæk
CVR: 20851937
Hjemmeside