Havemand Holte

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Holte
  • Udfyld skemaet på mindre fire minutter
  • Du får kun tilbud fra faglærde havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Holte. Her får du 3 fantastiske tilbud - gratis

18. august 2018. For mange kan det være en udfordring at skulle vedligeholde haven. Passes og plejes den ikke løbende gennem hele sommerhalvåret, går der ikke lang tid, før den ligner en jungle. I stedet for selv at skulle i gang med arbejdet, er her et gratis og nemt tip til, hvordan du får professionel havehjælp i Holte.
Brug 6-8 minutter på at skrive haveopgaven ind i vores online formular, for at indhente 3 tilbud. Helt gratis formidler vi opgave videre, og du vil modtage disse tilbud fra vores mange tilknyttede havemænd fra Holte, der giver en bundfornuftig pris på, hvad det kommer til at koste at redde din have.
Du bruger kun lidt tid på at gennemgå og overveje hvilket af 3 tilbud du vil bruge, hvorefter du kan kontakte firmaet. Så spar udfordringerne og arbejdsbyrden, og ikke mindst på prisen, ved at gratis indhente 3 havemand Holte tilbud gennem Billig-gartner.dk. Sådan kan du spare mindst 15 procent.

Gamle træstubbe fjernes med en stubfræser

Gamle træstubbe kan være helt skulpturelle i de mere naturprægede haver, og hvis man skal have et træ fjernet, kan det ofte være en god ide at efterlade et ret højt stykke af stammen, som klatreplanter kan kravle over.
Den bedste måde at fjerne en uønsket træstub på er at trække den op med et spil, forudsat at der er plads til at få udstyret ind i haven. Ellers må man få en anlægsgartner til at fjerne den med en stubfræser, der tygger alt til savsmuld. Man skovler bare savsmuldet ud og fylder hullet med ny jord.
Når man begiver sig ud i haven, er det en god ide at medbringe nogle få af de mest nødvendige ting. Så har man udstyret parat, når man får øje på noget, der skal gøres, og slipper for turen tilbage til redskabsskuret.

Sådan fjerner man uønskede gamle buske

1. Skær stænglerne tilbage til ca. 60 cm over jorden ved hjælp af en grensaks. Stænglerne kan bruges som løftestang, når man graver rødderne løs, så planten ikke sidder helt så fast. Dermed reducerer man risikoen for skade på både naboplanter og sig selv. Pas på de afskårne skud - det er meget let at få dem i øjet, når man bøjer sig ned over den nedskårne busk.
2. Grav omkring stubben med en spade for at finde rødderne og skær dem over en efter en med spaden eller en rydhakke. Hemmeligheden består i at angribe de store rødder en efter en.
3 Brug de tilbageværende stængler til at vride rodklumpen frem og tilbage. De vil afsløre eventuelle tilbageværende rødder. Skær også dem igennem, og efterhånden vil det være muligt at fjerne hele klumpen. Fyld hullet med frisk jord. Når det har sat sig et lille stykke tid, kan der plantes på stedet igen.


Eksempler på havemand i 2840 Holte

Jawi Haveservice
Elnasvej
2840 Holte
CVR: 17624679
Hjemmeside
Anlægsgartner Søren Sømod
Gl. Holtegade 30
2840 Holte
CVR: 18358689
Hjemmeside
Brdr Nørgaard Anlægsgartnere ApS
Fredsvej 6
2840 Holte
CVR: 10866634
Hjemmeside