Havemand Holbæk

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Holbæk
  • Udfyld online skemaet på under to minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Spar op til 30 % på havemand Holbæk - Modtag 3 tilbud

19. juni 2018. Udfyld kontaktformularen på mindre end 5 minutter og fortæl, hvad det er du har behov for at få lavet i din have i Holbæk. Skriv gerne detaljeret så havemændene får det bedste udgangspunkt til at byde på din haveopgave. Et maksimum på 3 godkendte havemand Holbæk kommune får lov at byde på opgaven.
Jo bedre din haveopgave er forklaret, jo bedre og mere præcise havetilbud får du. Bemærk - det er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig at indsende en opgave om havearbejde. Her på Billig-flyttemand.dk er vi nemlig eksperter i at rundsende haveopgaver mellem private og havemænd i Holbæk.
Det kan tage mange telefonopringninger, at finde den bedste havemand og den bedste pris på din haveopgave. Her hos os kan du gratis indhente 3 tilbud - du skal bare beskrive projektet i Holbæk.
Vi tilbyder at sætte dig i forbindelse med de bedste og billigste havemænd i Holbæk kommune.

Undgå problemer med komposten

De fleste problemer med kompostbunker skyldes en eller to ganske simple ting, det normalt er let at rette op på. Slimet, ildelugtende kompost er ofte resultatet af en overdosis plæneafklip. Undgå, at plæneafklip udgør mere end halvdelen af den samlede mængde i kompostbunken, og bland det godt med andet materiale.
Alternativt kan afklippet lægges i lag på 15 cm mellem ukrudt og andet affald. Mumificeret appelsinskal og andet sammenskrumpet, men stadig genkendeligt materiale er tegn på, at bunken er for tør - sørg for, at nyt materiale er fugtigt, hver gang det tilsættes.
Langsom kompostering kan skyldes, at det brugte materiale er for groft, træagtigt eller tykt; skær det i små stykker eller kør det igennem en flismaskine først, så det hurtigere nedbrydes. Husk også at holde bunken tæt (ved at trampe på den) og fugtig (ved at vande den, når det er tørt).

Vær klar over, hvad der er i vente

At identificere planteproblemer er lidt som at se på fugle. Man kan med sikkerhed gå ud fra, at 99 procent af det, man ser, er ret almindeligt, så man skal udelukke det åbenlyse, før man begynder at spekulere på, om ens problemer er usædvanlige.
Det hjælper også at vide, hvilke planter der er tilbøjelige til at få bestemte problemer. Roser er fx normalt ofre for stråleplet, meldug og rust. Alle medlemmer af kålfamilien angribes af kålbrok, og væksthussnudebillens larver er særligt glade for alpevioler, knoldbegonier og primularødder.
Hvis man dyrker ferskner og nektariner, er man sikker på at se ferskenblæresyge, og hvis man dyrker æbler, vil man før eller siden se et æble med en larve af æblevikleren i sig. Visse skadegørere angriber næsten alt, især for bladlus og snegle er næsten intet helligt. Lune væksthuse er berygtede som samlingssted for sygdomme og skadedyr.


Eksempler på havemand i 4300 Holbæk

Anlægsgartner Jan Henriksen
Munkholmvej 206
4300 Holbæk
CVR: 27713092
Hjemmeside
Frederik´s Multiservice
Kastrupvej 47
4300 Holbæk
CVR: 32985564
Hjemmeside
Garden2you
Ladegårdsparken Øst 7
4300 Holbæk
CVR: 21693049
Hjemmeside