Havemand Hobro

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Hobro
  • Udfyld skemaet online på mindre seks minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Hobro - Få nemt 3 gratis tilbud på 2 dage

21. august 2018. Benyt den hurtige løsning og indhent 3 gratis havetilbud nu! Når vi har modtaget din haveopgave og den er gennemgået, bliver den sendt ud til de havemænd i Hobro, som egner sig bedst til netop din type opgave. De modtager herefter dit telefonnummer og mailadresse, så de kan kontakte dig hurtigst muligt.
En dygtig anlægsgartner kan påtage sig det mere indviklede havearbejde mens en almindelig havemand påtager sig de noget mere enkle jobs. En havemand Hobro fagmand er som navnet siger en person, som er ansvarlig for en have eller et grønt stykke natur. Han har ansvaret for alle typer af arbejdsopgaver i haven.
Lige fra lægning af frø til at overvåge havens sundhed, bevare den grønne farve i græsplænen, luge ukrudt, vande træer, rydde sne og andet. Et erhverv som havemand kan være sæsonbestemt eller fuld tid, i forhold til, det afhænger af den type arbejde, han vælger at udføre. Havemænd i Hobro arbejder året rundt.

Ingen havejordproblemer

Det spørgsmål, jeg har hørt flest gange overalt i verden, er: Hvad med jorden her? Den er så hård og tung at arbejde med. Hvorfor skal vi forbedre den nuværende jord, hvis den er så dårlig? Hvad med at begynde med en perfekt jordblanding oven på jorden, så vi undgår at grave og forbedre?
Ja, hvis haven ikke var så stor men køkkenhaven er jo ikke stor. Hvis vi kan finde en ideel jordblanding, er der ikke mere gravning og kultivering, og du kan glemme alt om at skulle forbedre din nuværende jord. Det betyder ikke længere noget, hvilken slags jord du har; begynder du med den perfekte jordblanding, sparer det meget tid.
Du skal ikke have foretaget jordanalyser eller en pH-test - du behøver ikke engang at vide, hvad pH er! Nu bliver det sjovt at dyrke haven! Nogle prydplanter har kun smukke blomster, andre kan bruges til afskæring, eller de tiltrækker nyttige insekter.

Opad, ikke nedad

I årevis har eksperter ment, at man skal forbedre havejorden i mindst 30 cm`s dybde, nogle har endda ment i 45 cm´s dybde. Mine forsøg fortalte mig noget andet, især hvis jeg blandede 1/3 god kompost i. Jeg spurgte mig selv: Hvis 15 cm perfekt jord er godt nok til drivbænke og altankasser, hvorfor så ikke også til haven?
Og hvorfor fortynde jorden ved at blande den i dårlig havejord? Hvorfor ikke bruge denne ideelle blanding i haven og glemme alt om jorden nedenunder? Eksperterne afviste stadig ideen. Selvfølgelig kan man ikke gøre det i en stor, gammeldags enkeltrækkehave eller i højbede, men det kan gøres i en køkkenhave.
Kan man virkelig dyrke grøntsager og blomster på 15 cm jord, uanset hvor god den er? Jeg har gjort det i mange år, og det fungerer godt. Uundgåeligt kommer spørgsmålet så, hvordan man kan dyrke gulerødder eller kartofler med en jorddybde på 15 cm?


Eksempler på havemand i 9500 Hobro

Braskø Anlæg
Skivevej 138
9500 Hobro
CVR: 36595566
Hjemmeside
Fuglsøhave
Kærvej 51
9500 Hobro
CVR: 27021050
Hjemmeside
Gartner Karsten Skov
Randersvej 116
9500 Hobro
CVR: 10191998
Hjemmeside