Havemand Hjørring

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Hjørring
  • Udfyld online skemaet på mindre 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra grundige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Hjørring. Få 3 tilbud helt gratis

15. august 2018. Det er ikke altid nemt at finde en pålidelig havemand Hjørring, så brug i stedet Billig-gartner.dk. Havefirmaerne i Hjørring konkurrerer om at vinde din opgave og derfor får du nogle meget attraktive tilbud. Det koster ikke noget at bestille 3 tilbud og du forpligter dig ikke til noget, ved at bruge vores service.
Du kan sagtens afvise alle tre tilbud, hvis ikke du synes om dem (det tror vi nu nok, at du gør). Teamet bag Billig-gartner.dk består af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for formidling af opgaver indenfor gartnerfaget. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste fagfolk i Hjørring til den rigtige pris.
Kvalitetstjek udføres af alle vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en positiv, god og behagelig oplevelse hver eneste gang du skal have udført en haveopgave gennem os. Indtast din Hjørring haveopgave i skemaet nu - så er du i gang med at få lavet dit havearbejde!

Rullegræs i haven

Den store fordel ved at udlægge en plæne af rullegræs er, at man den ene dag har noget, der ligner en byggeplads, og den næste dag har man en plæne. Man er næsten heller ikke begrænset med hensyn til årstiden.
Man kan lægge rullegræs i otte af årets måneder; fra tidligt efterår til sent forår, bare jorden er klar - ikke for tør, ikke bundfrossen eller sumpet. Lad være med at lægge græs om sommeren, også selv om man sørger for at vande grundigt.
Travle folk har det med at glemme, og før de ved af det, er deres grønne tæppefliser skrumpet sammen og blevet brune i kanterne. Det hurtige resultat koster noget. Det ser grimt ud, giver et dårligere resultat og kan ligefrem dø pletvis.

Se græsset gro

Det er ret fascinerende at se græsset komme op - næsten helt meditativt. I dagevis er der ikke andet end den bare jord at se, men efter et par uger med mildt vejr kan man lægge sig på knæ og se langs jordoverfladen, og så opdager man en grøn dis over jorden, der hurtigt vil forvandle sig til grønne stubbe.
Vand det nye græs, hvis det er nødvendigt, og gå ikke på det, mens det endnu ser lidt tyndt og pjusket ud. Bliv ikke bekymret, hvis der kommer masser af ukrudt - det er helt normalt, og ukrudtet vil ikke have en chance, når man først begynder at klippe græsset.
Når plænen begynder at blive tykkere, og de længste græstuer er 5-8 cm lange, klippes græsset meget forsigtigt med en plæneklipper med skæret sat så højt, at det kun klipper de yderste spidser.


Eksempler på havemand i 9800 Hjørring

Sten og Græs
Agervej 90
9800 Hjørring
CVR: 29329702
Hjemmeside
Kjeldsen & Co.
Narfesvej 5
9800 Hjørring
CVR: 36609893
Hjemmeside
Grøndals Haveservice
Odinsvej 10
9800 Hjørring
CVR: 11864600
Hjemmeside