Havemand Himmerland

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Himmerland
  • Udfyld formularen online på kun syv minutter
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Himmerland → Få 3 tilbud fra billige firmaer

28. august 2018. Indsend din Himmerland haveopgave til Billig-gartner.dk. Vi påtager os at finde vi de helt rigtige lokale havemænd og fremsender herefter din haveopgave til dem. De forhåndsgodkendte fagfolk, der gerne vil løse dit haveproblem, får herefter lov at kontakte dig med et rigtig godt og billigt tilbud.
Vores tilknyttede havemand Himmerland fagfolk er alle professionelle og seriøse fagfolk, som alle går meget op i deres håndværk. Det betyder, at de lægger stor vægt på at levere det bedste resultat hver eneste gang. Det kræver stor viden at pleje og vedligeholde en have. Derfor bruges kun faguddannede havemænd.
Det betyder, at alle vores tilknyttede havemænd er eksperter i, hvordan de skal udføre havearbejdet rigtigt. Samtidig lægges der vægt på at alle bliver sat ind i udviklingen inden for maskiner og nye produkter. Derfor er alle tilknyttede havemænd i Himmerland hele tiden opdaterede og kan vejlede og give inspiration.

Mosklædte lysninger

Hvis man vil have et mosklædt grønt tæppe på et fugtigt skyggefuldt sted, er der ikke noget bedre end ægte mos. Det sælges somme tider i potter for at skabe en illusion af orientalsk havestil. På det rigtige sted vil mosset komme helt af sig selv, så i stedet for at kæmpe imod det, hvorfor så ikke arbejde med det?
Der er gode chancer for, at man ikke vil få ret meget ukrudt i et fugtigt skyggefuldt hjørne, men hvis man ikke vil fjerne ukrudt ved håndkraft, kan man bruge et ukrudtsmiddel, som ikke skader mos. Der anbringes nogle pinde oven på jorden. så der ikke bliver gået på arealet, før græsset er kommet op.
Det er normalt bedst at reparere plæner om efteråret eller foråret, men så længe der kun er tale om enkelte pletter, kan det gøres om sommeren, forudsat at vejret ikke er alt for varmt, og der hele tiden vandes.

Løse belægninger med stenmel

Den løse belægning med stenmel er belægningen, der består af et fast, komprimeret lag af knuste sten, deraf navnet stenmel. Belægningen har et vandafledende fald mod brønde, andre belægninger eller et lavere liggende tilplantet areal.
Plejen sigter mod ukrudts- og mosbekæmpelse, fjernelse af blade, opfyldning, jævning og komprimering af belægningen. Opfyldning: Lunker i belægningen fyldes ud med det oprindelige materiale, hvorefter det komprimeres. Opretning: Ujævnheder i belægningen rettes op, så snart de observeres. På stier bør der være fald til begge sider.
Efter opretningen komprimeres belægningen. Rivning: Belægningen bør jævnligt rives med en løvrive, oftest i hjørnerne, så blade og andet organisk materiale ikke skaber grobund for ukrudt. Store mængder sand og blade kan tilstoppe afløb, så der kommer til at stå vand på belægningen. Rens brønde.


Eksempler på havemand i 9200 Himmerland

Skalborg Haveservice
Hans Kirks Vej 3
9200 Aalborg SV
CVR: 37168629
Hjemmeside
Frejlev Rengøring & Viceværtsservice
Kalmanparken 10
9200 Aalborg SV
CVR: 30044274
Hjemmeside
Gartner Jørgen Poulsen
Nibevej 357
9200 Aalborg SV
CVR: 39191814
Hjemmeside