Havemand Herning

  • Billig havemand Herning - Indhent gratis 3 tilbud
  • Du sparer 25 % med 3 gennemarbejdede tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra seriøse havemænd

Vi kan i øjeblikket desværre ikke levere tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 7400

Storgårdvej
Tulipanstien
Toftegårdvej
V. Fastrupvej
Sønderkær
Vesterlindvej
Ydunsvej
Sabroesvej
Skovbrynet
Voulundgårdvej
Svalereden
Ørnevej
Violens Kvarter
Skovtoften
Vildbjergvej
Tjørnesletten
Tosmosevej
Snejbjerg Hovedgade
Spurvevej
Violstien

Få 3 tilbud på havemand Herning og spar 30 procent


Frostlommer i haven?

Folk, der bor et sted med forholdsvis mildt vejr, tror måske, at de slipper billigt, men regn ikke med det. Frostlommer kan forekomme overalt. Når frosten dækker en have om natten, synker kulden til det laveste sted.
Hvis ens have ligger lavt, eller for foden af en skråning og afgrænses af høje mure, kan kulden ikke komme bort, så den ender ved muren, og der dannes en frostlomme. Det gælder måske kun en lille del af haven, men planterne i netop det område kommer senere i vækst end andre steder i haven, og lidt sarte planter er mere udsat for frostskade.
Udplantningsplanter, der kan klare sig ved lidt lavere temperaturer, skal udplantes lidt senere end andre steder i haven. Det er godt at vide. På en kold, solrig morgen opdager man frostlommerne med det samme, for man kan se frosten ligge længere der end andre steder i haven.

Hårdførhedszoner

Danmark er så lille i udstrækning, at man normalt ikke skelner mellem de planter, der kan trives i den sydligste og den nordligste del af landet. Med lidt erfaring finder man selv ud af, hvad der kan trives, og hvad der ikke kan. Der er tale om grænsetilfælde, og udsvingene er for de fleste planters vedkommende så små, at de næsten ikke er til at finde.
Anderledes forholder det sig med lande, som er meget langstrakte, og som også har mange bjerge. For hver 300 meter man kommer op over havets overflade, kan man gennemsnitligt skære to uger af vækstsæsonen, fordi temperaturen falder, jo højere man kommer op over havets overflade. Det samme sker, når man bevæger sig fra syd mod nord.
l et land som Sverige har den sydlige del af landet samme vækstvilkår som i Danmark som helhed, men jo længere man kommer nordpå, jo lavere bliver gennemsnitstemperaturen, og jo kortere bliver vækstsæsonen.


Eksempler på havemand i Herning

N.A. Haveservice
Tranekærvej 74
7400 Herning
CVR: 19666700
Hjemmeside
MVP Anlæg & Have
Gormsvej 17
7400 Herning
CVR: 32861520
Hjemmeside
Your Garden
Sinding Hovedgade 21 D
7400 Herning
CVR: 29873933
Hjemmeside