Havemand Herlev

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Herlev
  • Udfyld formularen online på ca 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Herlev. Modtag 3 gratis tilbud i løbet af 32 timer

9. august 2018. Har du brug for hjælp til havearbejdet i Herlev? Men synes du, det er alt for tidskrævende at ringe rundt og indhente tilbud i Herlev? Så er løsningen lige her. Her på websitet Billig-gartner.dk skaffer vi dig nemlig 3 gratis tilbud på en billig lokal havemand Herlev. Det er ikke bare gratis - det er også 100% uforpligtende.
Du kan modtage 3 super fordelagtige bud, blot ved at skrive i vores onlineformular. I Løbet af få timer, eller et par hverdage, vil du kunne gennemgå tilbud, givet af professionelle havemænd med ekspertise i alle former for havearbejde i danske haver.
Det er rigtig kedeligt og besværligt at lave havearbejde og derfor vælger flere og flere at få andre til at udføre arbejdet. Vores service er jo 100% helt gratis at bruge, så beskriv din opgave, i sæt den i udbud, her på siden allerede i dag. Udover at spare på din egne kræfter, sparer du også penge ved at få 3 havetilbud.

Kampen mod Brombær og Agerpadderok

Brombær har dybtgående rødder og for vane at slå rod, ligegyldigt hvor deres skudspidser kommer i berøring med jorden. Store brombærbuske kan reduceres ved at afkorte stænglerne til længder, der er til at håndtere. Læg dem omkring de tilbageværende stængler, lad dem tørre ud en uges tid og brug derefter en ukrudtsbrænder til at brænde dem af. Svid alle nye skud fra stubben bort med ukrudtsbrænderen, så snart de dukker op.
Agerpadderok har et meget dybtgående og udbredt rodsystem, er modstandsdygtig over for ukrudtsmiddel og trives særlig godt på fugtig lerjord, selv om den kan dukke op overalt. I bede vil regelmæssig borthakning med tiden udmarve den. Hvis den dukker op i ubenyttet jord, vil hyppig klipning have samme virkning, men med meget mindre arbejdsindsats. Anbring en rodsikker barriere omkring haven, hvis det ser ud, som om den er på vej til at invadere nærliggende områder.

Almindelig vedbend og Ahorn

Almindelig vedbend er et fantastisk opholdssted for naturens egne beboere, så lad være med at udrydde den, medmindre det er strengt nødvendigt. Vedbend er ikke nogen parasit, og den skader ikke træerne, selv om den kan beskadige svage mure og stenpuds. Når man skal fjerne vedbend, skærer man den over forneden, tæt ved jorden, og derefter trækker man den løs, når den tørrer ud og bliver brun. Ny vækst fjernes ved beskæring.
Ahorn har nogle af de hurtigst voksende frøplanter, og hvis de får lov til at passe sig selv, kan de hurtigt udvikle sig til en lille beplantning. Grav frøplanterne op, mens de er meget små. Større frøplanter er svære at få op, især hvis de dukker op mellem haveplanter. Så er det bedst at save dem over tæt ved jorden. Alle nye skud fjernes, når de viser sig.


Eksempler på havemand i 2730 Herlev

Vedsted Have & Anlæg
Ålbrobakken 21
2730 Herlev
CVR: 36253533
Hjemmeside
Winthers Haveservice
Herlev Hovedgade 212
2730 Herlev
CVR: 31213622
Hjemmeside
Havearkitekt Lene Palmer
Våbenstedvej 73
2730 Herlev
CVR: 27107834
Hjemmeside