Havemand Helsingør

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Helsingør
  • Udfyld formularen online på kun to minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Helsingør - Spar mindst 32 pct på havearbejde

11. august 2018. Har du brug for en havemand i Helsingør til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette havemand i Helsingør til din haveopgave ved at sætte den i udbud. Du skal blot indtaste opgaven i webskemaet og sende den ind til Billig-flyttemand.dk.
Vores gratis online tjeneste gør det nemt at finde den rigtige havemand Helsingør, og det endda til den helt rigtige pris. Du udfylder et nemt og overskueligt skema online, udvælger 3 havefirmaer som du ønsker giver dig tilbud på opgaven. I budene kan du derefter sammenligne priserne og det øvrige indhold.
Det står dig frit for om du vil gøre brug af dem, eller hvilket et du ender med at vælge. Du kunne blive glædeligt overrasket. Så hvorfor ikke bare starte med at udfylde skemaet online!? Sådan sparer du nemt op til 22 pct på en faguddannet, seriøs og billig havemand i Helsingør.

Tips og tricks til haven

Barrierer og fælder: Insektlak kan pensles på træstammer, pottekanter og bordbenene i væksthuset, eller der kan opsættes fangstbånd for at holde larver og skadelige krybende insekter væk. Brug omvendte skaller af grapefrugt eller ølfælder til snegle og feromonfælder (kunstige hormoner) til insekter for at undgå ormstukne æbler og blommer.
Hæng gule fangstplader op i væksthuset for at lokke flyvende insekter som mellus og trips til. Beskyt bærfrugt mod fugle ved at bruge et særligt fuglenet, som fuglene ikke kan komme til at sidde fast i.
Insektskærme: Læg skærmende væv over gulerødder og medlemmer af kålfamilien fra udplantningstidspunktet og frem for at holde insekter som gulerodsfluen og den hvide kålsommerfugl ude.

Fiberdug og blandingskultur

Fiberdug: Dæk tidlige grøntsager med vævet fiberdug for at beskytte mod blæst, koldt vejr og flyvende skadegørere som duer. Husk at fjerne fiberdugen for at give insekterne mulighed for bestøvning, når de første blomster viser sig på planter som havebønne og squash. Lad ikke fiberdugen ligge over planterne, når vejret er varmt, og de har brug for god luftcirkulation.
Blandingskultur: Det påstås, at fløjlsblomst mellem tomater, hvidløg under roser og blomsterkarse omkring frugttræer og i urtehaven afskrækker skadegørere. Måske udsender ledsageplanterne afskrækkende stoffer, måske tiltrækker de mange nyttedyr. Det fungerer for nogle haveejere, så det er forsøget værd. Oversigter over planter til blandingskultur kan fx findes på internettet.


Eksempler på havemand i 3000 Helsingør

Danas have - Tegning & Anlæg ApS
Strandgade 35
3000 Helsingør
CVR: 10090466
Hjemmeside
Topkapning.dk
Rødegårdsvej 3
3000 Helsingør
CVR: 26824370
Hjemmeside
Ankies Haveservice
Frejasvej 7 C
3000 Helsingør
CVR: 35699058
Hjemmeside