Havemand Haslev

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Haslev
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig Havemand Haslev - Få gratis 3 konkrete gartnertilbud

29. august 2018. 3 tilbud på alle former for havearbejde i Haslev. Gratis! Og så er det nemt! Udfyld kontaktformularen på 5-6 minutter og send den ind til Billig-gartner.dk - så påtager vi os at indhente 3 konkurrencedygtige tilbud på havearbejde i Haslev på 2-3 dage. Havemændene har tit travlt så skynd dig at oprette din opgave.
Her får du gratis og uforpligtende kontakt til en erfaren og billig havemand Haslev og resten af Danmark. Fortæl om dine ønsker til udførsel af havearbejdet og bliv ringet op af havemænd fra Haslev og omegn med 3 kompetente tilbud. Det er helt gratis og du får 3 gode tilbud, som du frit kan vælge mellem.
Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de havemand kontakter, der bliver skabt, er du ikke forpligtet til det. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 37 % i forhold til den gængse pris. Udfyld onlineformularen på under 10 minutter og beskriv, hvad det er du skal have lavet i din have i Haslev.

Sorte bladlus

De ligner tykke, fede, grønne bladlus og findes som oftest om sommeren som store, saftsugende kolonier i skudspidsen på fx hyld og bønne - især valsk bønne. Som ved alle saftsugende, store kolonier af bladlus svækkes planten; det kan også forhindre. at der sættes bælge på de valske bønner.
Fugle er ikke særlig begejstrede for dem (det forstår man godt), så den sædvanlige måde at komme af med dem på er, at fjerne skudspidsen på de valske bønner, når de har sat en god mængde bælge, og så snart man ser den første lus. Ved at beskære hylden kan man fjerne kolonier af sorte bladlus uden at skade planten.
Sygdomme er planteproblemer, der er forårsaget af svampe, bakterier og virus. De første to fremmes især af vejrliget - svampe elsker fugtigt vejr - og virus kan overføres af insekter. Virus slår sjældent planter ihjel; det gør svampe og bakterier.

Mellus

Mellus (der ofte kaldes hvide fluer) er saftsugende væksthusskadegørere, der minder om bittesmå pilformede hvide møl. De flyver op fra planterne i skyer, hvis de forstyrres, og de er særlig glade for fuchsia og tomat.
Når de er i hvile, samler de sig på bladundersiderne, hvor der ikke er ret meget lys, og det er her, man også kan se de små knappenålshovedlignende skæl, hvorfra den næste generation klækkes. En af de bedste måder at bekæmpe mellus på er at hænge gule klæbeplanter op i væksthuset og derefter ryste planterne forsigtigt, så mellusene flyver op.
Eller dyrk en tobaksplante i en ampel; mellusene vil søge hen til den og derefter kan man lade den falde ned i en plasticpose og slippe af med mange mellus på en gang. Når det er meget varmt, kan man finde mellus på fuchsier i haven, men mellus på kålplanter er en speciel art, der kun angriber kålfamiliens medlemmer.


Eksempler på havemand i 4690 Haslev

Havegartner.dk
Lysholm Alle 57
4690 Haslev
CVR: 17808338
Hjemmeside
Bransholm Anlæg ApS
Kløvervænget 12
4690 Haslev
CVR: 35839585
Hjemmeside
JS Udendørs Hjemmeservice
Bøgeparken 4
4690 Haslev
CVR: 33499205
Hjemmeside