Havemand Haderslev

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Haderslev
  • Udfyld skemaet online på bare 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Haderslev - 3 tilbud - dem får du lige her!

24. august 2018. Det kan være en udfordring at fastlægge omfanget og ikke mindst få et godt pristilbud i Haderslev på en haveopgave. Lad os hjælpe dig! Indsend din haveopgave til os, så indhenter vi 3 prisbillige tilbud - helt gratis. Få 3 fordelagtige tilbud på din havemand Haderslev opgave allerede i dag.
Vælg ikke altid den billigste havemand, men den bedste. Vores samarbejdspartnere består af de bedste havemænd og anlægsgartnere i Haderslev og det gør, at de ikke altid er de billigste havefirmaer. Med lang erfaring i branchen har vores samarbejdspartnere kompetencerne og erfaringen til at varetage din haveopgave på den helt rigtige måde.
En erfaren havemand laver alt inden for gartnerfaget – og kunderne omfatter både erhverv, private, boligejere, boligselskaber, entreprenører og den offentlige sektor. Firmaerne sætter en ære i at hjælpe dig med din haveopgave på den bedst mulige måde. Find den helt rigtige havemand i Haderslev i dag.

Forårsløgvækster

Forårsløgvæksterne er blomster, der anvendes i bede og beplantninger mellem andre planter, udelukkende for at skabe en større blomsterrigdom. Forårsløgvæksterne er de løg- og knoldplanter, der købes og sættes (plantes) fra midten af august til starten af december.
De er fuldt hårdføre. Blandt forårsløgvæksterne er der som regel årets første blomster, men også nogle af de sidste. Efterårsblomstrende krokus og høst tidløs hører til denne gruppe, da deres evne til at overleve består i, at de om foråret sætter blade på samme tid som resten af gruppen.
Til gengæld sætter de blomster uden blade om efteråret. Plejen sigter mest på, at løgvæksterne får lov til at fuldføre deres livscyklus med bladsætning, blomstring, opbygning af næringsreserver og nedvisning. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm groft lerfrit grus ved plantning, da løgene bør stå i veldrænet, luftig jord.

Ukrudtsbekæmpelse og nedklipning

Løgene sættes fra midten af august til frosten sætter ind, dog ikke senere end midten af december. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Løgene sættes altid i en dybde af tre gange deres egen højde, med mindre andet er angivet på posen. De sættes altid med spidsen opad.
Ukrudtsbekæmpelse: Da løgene som regel står mellem anden beplantning, følger renholdelsen denne beplantning. Afpudsning: For at løgene ikke sætter frø, fjernes alle visne blomsterstande lige under blomsterhovedet. Botaniske arter, man ønsker spredt ved frø, skal ikke afpudses.
Nedklipning: Da næste års blomstring er afhængig af, om løget kan samle næring nok, må blomsterstængel og blade først fjernes, når de er helt visne. På det tidspunkt har de som regel ”sluppet” løget, så de forsigtigt kan trækkes af. Toppe fra narcisser kan flettes, så de fremtræder kunstneriske.


Eksempler på havemand i 6100 Haderslev

Nielsen Haveanlæg ApS
Ny Erlevvej 19
6100 Haderslev
CVR: 32264379
Hjemmeside
Birkkjærs Nyanlæg & Havevedligehold
Langdræt 1
6100 Haderslev
CVR: 30662377
Hjemmeside
Outdoor - Have og Park
Grarupvej 29
6100 Haderslev
CVR: 32913792
Hjemmeside