Havemand Haderslev

  • Billig havemand Haderslev - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få ca 28 procent i rabat med 3 solide tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag ikke tilgængelig

Postnummer 6100
vejnavne

Nystadvej
Kløvermarken
Nørskovgårdvej
Løkkeled
Kroghs Kobbel
Lille Klokkedal
Irisvej
Møllevænget
Peblingegyde
Højgade
Katrinehøj
Knud Strand
Marstrup Møllevej
Ladegårdvej
Mejsestien
Primulavej
Ribe Landevej
Remisen
Jernbanegade
H.P. Hanssens Vej

Havemand Haderslev - 3 tilbud - dem får du lige her!


Forårsløgvækster

Forårsløgvæksterne er blomster, der anvendes i bede og beplantninger mellem andre planter, udelukkende for at skabe en større blomsterrigdom. Forårsløgvæksterne er de løg- og knoldplanter, der købes og sættes (plantes) fra midten af august til starten af december.
De er fuldt hårdføre. Blandt forårsløgvæksterne er der som regel årets første blomster, men også nogle af de sidste. Efterårsblomstrende krokus og høst tidløs hører til denne gruppe, da deres evne til at overleve består i, at de om foråret sætter blade på samme tid som resten af gruppen.
Til gengæld sætter de blomster uden blade om efteråret. Plejen sigter mest på, at løgvæksterne får lov til at fuldføre deres livscyklus med bladsætning, blomstring, opbygning af næringsreserver og nedvisning. Udplantning: Jorden tilføres 5 cm groft lerfrit grus ved plantning, da løgene bør stå i veldrænet, luftig jord.

Ukrudtsbekæmpelse og nedklipning

Løgene sættes fra midten af august til frosten sætter ind, dog ikke senere end midten af december. Sættes løgene sent, får man en tilsvarende senere blomstring. Løgene sættes altid i en dybde af tre gange deres egen højde, med mindre andet er angivet på posen. De sættes altid med spidsen opad.
Ukrudtsbekæmpelse: Da løgene som regel står mellem anden beplantning, følger renholdelsen denne beplantning. Afpudsning: For at løgene ikke sætter frø, fjernes alle visne blomsterstande lige under blomsterhovedet. Botaniske arter, man ønsker spredt ved frø, skal ikke afpudses.
Nedklipning: Da næste års blomstring er afhængig af, om løget kan samle næring nok, må blomsterstængel og blade først fjernes, når de er helt visne. På det tidspunkt har de som regel ”sluppet” løget, så de forsigtigt kan trækkes af. Toppe fra narcisser kan flettes, så de fremtræder kunstneriske.


Lokal havemand fra 6100

Outdoor - Have og Park
Grarupvej 29
6100 Haderslev
CVR: 32913792
Hjemmeside
Murermestrene A/S
Norgesvej 51D
6100 Haderslev
CVR: 20613300
Hjemmeside
Nielsen Haveanlæg ApS
Ny Erlevvej 19
6100 Haderslev
CVR: 32264379
Hjemmeside