Havemand i Hørsholm

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Hørsholm
  • Udfyld skemaet på kun fire minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Dygtige lokale havemænd står klar i Hørsholm

24. november 2017. Man kan hurtigt komme til at betale alt for meget for at få udført havearbejde i Hørsholm. Vi putter 3 rigtigt gode pristilbud, lige under næsen på dig. Og vi gør det gladeligt helt gratis. Sammenlagt tager det et par dage. Men i virkerligheden tager det ikke længere end den tid det tager dig at udfylde online formularen.
Når den er udfyldt vil du nemlig modtage, og have mulighed for at sammenligne, 3 relevante og attraktive tilbud. Hvilket tilbud der er bedst, altså godt nok til at skulle ind i varmen, vælger du helt selv. Uden at det går din næse forbi! Få ordnet din overgroede have i Hørsholm med 3 konkrete og billige tilbud.
Vores tilknyttede havemænd i Hørsholm værdsætter en god dialog med kunden, for at sikre det bedste resultat og en glad og tilfreds kunde. De lytter til dine behov og ønsker, og sørger for at udføre et godt og professionelt stykke havearbejde hver eneste gang. De går ikke på kompromis med kvaliteten.

Sådan laver man sin egen plantenæring

Hvis man er en gør det selv-person, kan man lave sin egen flydende næring ved at nedsænke en pose staldgødning i en vandbeholder i et par uger. Hæld gødningsteen fra og bland den med vand i forholdet ca. 1:5; brug det på grøntsagerne eller alt andet i haven, der trænger til en hurtig opkvikker.
Der findes også et grønnere alternativ. Læg nælder eller blade af kulsukker i et kar, fyld op med vand og dæk til med et låg. Få uger senere har man et (ret ildelugtende) bryg, der er klar til brug. Fortynd det på samme måde som gødningsteen.
Nældeversionen bliver til en flydende gødning med et stort indhold af kvælstof, der er godt til grøntsager, mens kulsukkerversionen indeholder meget kalium og er særlig god til tomater.

Økologiske produkter

I nogle henseender har økologisk havedyrkning ikke forandret sig meget fra den måde, vores bedsteforældre dyrkede have på. De var afhængige af staldgødning eller havekompost til forbedring af jorden og af gødninger som fra dyr.
Kraftige planter i en sund jord har en naturlig evne til selv at klare mindre problemer, men hvis det var nødvendigt, brugte vores forfædre naturlige produkter som sæbe, pyrethum mv. til de fleste almindelige skadegørere og svovl- og kobberforbindelser til behandling af svampesygdomme.
Disse produkter og deres moderne alternativer (som ofte er mere målrettede i deres virkning og ikke så blivende i miljøet) kan nu købes i stort omfang i havecentrene, selv om mange mennesker efter kogalskabskrisen ikke benytter dyrebaserede gødningsmidler. Hønsegødning er et godt alternativ. Nu om dage kan man også købe økologiske gødninger via postordre eller online.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 2970 Hørsholm
Anlægsgartnerfirmaet Henrik Chalmer
Gøngevangen 2
2970 Hørsholm
CVR: 10221293
Hjemmeside
MD Have & Anlæg
Slotsdalen 145
2970 Hørsholm
CVR: 34276072
Hjemmeside
Den Lille Skovmand ApS
Ravnevej 23
2970 Hørsholm
CVR: 32840884
Hjemmeside