Havemand Høng

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Høng
  • Udfyld online skemaet på mindre to minutter
  • Du får kun tilbud fra professionelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få 3 skarpe havetilbud på havemand Høng og spar 25-35%

4. august 2018. Ved hjælp af webskemaet som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du nemt bestillie 3 gratis tilbud på havearbejde i Høng. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de havemænd i Høng området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din haveopgave.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente havetilbud fra kvalitetssikrede havefirmaer i Høng. Det eneste du skal er, at indtaste din haveopgave i kontaktformularen på ca 3 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få konkrete tilbud fra reelle havemænd i Høng på.
Mange spørger venner og bekendte, om forslag til en god havemand Høng, der vil byde på opgaven med at ordne den tilgroede have. Det kan tage tid, og være omstændigt. Vores service er helt og aldeles gratis, og giver dig nemt 2-3 konkurrencedygtige tilbud på havearbejdet, i løbet af meget kort tid.

En lille kompostbunke

I en lille have har man måske ikke tilstrækkeligt med affald til at lave en stor velfungerende kompostbunke, og løsningen på det er at anskaffe en færdig kompostbeholder i stedet for. Tænk på en plasticskraldespand uden bund.
Anbring den et let tilgængeligt sted og fyld affald i den - der er ikke grund til at tænke på lagdeling, bare bland det hele sammen. Fugt det, hvis det er tørt, og tryk det til med bagsiden af en rive for at undgå store luftlommer. Så længe der er lidt jord på rødderne af ukrudtet, som sørger for de nødvendige bakterier, kan man endda glemme alt om at tilsætte lidt staldgødning eller jord.
Fyld bøtten op til toppen og læg låget på. Komposten er som regel klar til brug i løbet af så lidt som to eller tre måneder eller måske fem måneder om vinteren, når vejret er koldere, og komposten ikke arbejder så hurtigt.

Problemløsning

Rotter kan sommetider være lidt af en plage, selv om man ikke lægger madrester i kompostbunken. Hvis det er muligt, bør man sørge for at tømme sine kompostbeholdere om efteråret og gemme dem væk til om foråret.
Man kan også holde udkig efter en metalbeholder med et småmasket ståltrådsnet i bunden, der er rottesikkert. Hver gang man tilfører mere materiale, skal man dække til med et gammelt tæppe eller et stykke presenning for at holde på varmen og fugten. Bliv ved med at opbygge bunken i lag, indtil den er ca. 1 meter høj, og slut med et 2,5 cm tykt jordlag.
Dæk bunken til og lad den være i fred i seks måneder. Kompost nedbrydes hurtigere om sommeren end om vinteren. En bunke lavet om foråret er normalt blevet til god og letsmuldrende brun kompost om efteråret, men en bunke lavet om efteråret er måske ikke klar før næste sommer.


Eksempler på havemand i 4270 Høng

PS Mandskabs Udlejning
Fuglevænget 45
4270 Høng
CVR: 37509825
Hjemmeside
Jens Aages Park- og Haveservice
Bavnehøjvej 5
4270 Høng
CVR: 17498673
Hjemmeside
KR Anlæg
Knudstrupvej 18
4270 Høng
CVR: 32219497
Hjemmeside