Havemand Høje-taastrup

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Høje-taastrup
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Høje-Taastrup. Vi skaffer dig 3 gratis tilbud

7. august 2018. Her på siden kan du - uforpligtende og helt gratis - få 3 tilbud fra erfarne og billige havemænd i Høje Taastrup. Du udfylder blot online skemaet på under 6 min, hvorefter du modtager tilbud fra 3 seriøse lokale havemænd, der meget gerne vil udføre havearbejde og andet forefaldende arbejde for dig.
Du vil normalt modtage tilbuddene inden for 28 timer dog lidt længere hen over weekend og helligdage. Vore tilknyttede havemænd fra Høje-Taastrup har bred erfaring på alle område og vil ofte udføre arbejdet hurtigere og sikrere end folk uden denne erfaring. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Høje Taastrup.
Billig-gartner.dk skal ikke have kommision eller procenter af din opgave - vi er blot formidlere af din opgave. Det er således aldeles gratis for dig at indhente dine tilbud på feks. omlægning af græsplænen, beskæring af buske, ukrudtslugning og vanding. Få dine 3 helt gratis tilbud på havearbejde i Tåstrup nu!

Vinterblomster

Lyng og stedmoder er det indlysende valg, når der skal bruges større sammenhængende flader overalt, hvor jorden er fornuftigt afdrænet, men glem ikke de flotte prydkål og grønkål til krukker - og mod slutningen af vinteren kommer de første farvestrålende primulaer.
Troldnød er værd at have i haven; dens røde eller gyldne efterårsløv efterfølges næsten med det samme af de første edderkoplignende vinterblomster. Adskillige mahonier - sorter af japansk mahonie i særdeleshed - blomstrer fra midt på vinteren til hen på foråret med yndige, liljekonvalduftende blomster.
Men den vinterblomstrende busk, som alle kender, er den gamle favorit vinterjasmin, der er en af de uvurderlige planter til en nordvendt mur.

Vigtige opgaver om vinteren

Nu hvor årets sidste rutinemæssige opgaver er slut, er der tid til at komme videre med evt. planlægning, forandring eller nyanlæg i haven men lad være med at bruge cement, hvis der er udsigt til frostvejr.
December, januar, februar:
Fortsæt med at klippe græs, hvis det stadig gror i perioder med mildt vejr, men klip ikke for kort.
Beskær frugttræer, figner og vin, mens de er i fuldstændig hvile.
Beskyt krukker med vinterplanter eller buske, så de ikke bundfryser. (Selv helt hårdføre planter kan tage skade, når alt vandet i jorden fryser). Anbring dem i et skur, en garage, en udestue, isoler potterne med bobleplast eller grav dem ned i jorden, så pottekanten befinder sig i niveau med jordoverfladen - før de fryser.
Spred sand eller grus på stierne, men ikke salt, der skader nærtstående planter.
Benyt lejligheden til at behandle træ med træbeskyttelsesmiddel.
Byg spalierer, buer mv.


Eksempler på havemand i 2630 Høje-taastrup

NSJ Landskab & Anlæg ApS
Rugvænget 19
2630 Taastrup
CVR: 38744976
Hjemmeside
Anlægsgartner Leif Rasmussen ApS
Vandmestervej 31
2630 Taastrup
CVR: 87417719
Hjemmeside
Gartner Søren Koch
Snubbekorsvej 7
2630 Taastrup
CVR: 60108056
Hjemmeside