Havemand Grenaa

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Grenaa
  • Udfyld formularen online på bare tre minutter
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Modtag gratis 3 skarpe lokale tilbud på en havemand Grenå

5. august 2018. Er du på jagt efter en professionel og billig havemand i Grenå? Så kan du frit og kvit bruge vores gratis portal til at bestille 3 fordelagtige tilbud. Ved at indtaste din haveopgave her, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne i ro og mag. Billig-gartner.dk er kun formidler af din haveopgave.
Prisen på arbejdet aftales direkte mellem dig og den valgte havemand Grenå. Benyt derfor vores gratis onlineservice. Beskriv din have opgave i dag og få 3 100% velegnede tilbud på 36-48 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud fra havemænd i Grenå området i din indbakke.
Billig-gartner.dk arbejder for dig og ønsker at yde den bedste service af allerhøjeste kvalitet. Vi lever op til vore kunders behov og forventninger om haveservice i Grenå når det er bedst. Drømmer du om den smukkeste have i Grenå eller skal du bare have slået græs og klippet hæk? Det er dig, der bestemmer.

Filt i græsplænen

Filt består af døde rester af græs og stive vandrette stængler, der knytter sig sammen som et filtet underlag på jordoverfladen lige under de grønne strå. Det er meget let at kontrollere, om det er der, ved at skære en lille firkant af græs ud af plænen og se på den fra siden.
Filten er det halmlignende lag, der befinder sig mellem rødderne og de grønne blade. Filt er helt naturligt i en plæne, der er blevet lidt ældre. Mange mennesker tror - fejlagtigt - at den fjedrende overflade hos en plæne, der er svært angrebet af filt, er et tegn på kvalitet. Det er det ikke.
Den nedtrådte filt fungerer som en slags svampet paraply, der forhindrer regn i at sive ned til græsrødderne, hvor der er brug for det, og holder fugtigheden på jordoverfladen, hvor det fremmer væksten af mos.

Sammentrykning af græsplænen

Man vil sandsynligvis ikke have problemer med filt, før plænen er fem år gammel eller mere, men den opbygges hurtigere, hvis man ikke indsamler det afklippede græs. Når først der er kommet filt, skal det fjernes regelmæssigt med en rive. Det er bedst at gøre det om efteråret som en del af det regelmæssige plænepasningsprogram.
Sammentrykning af overfladen er endnu et almindeligt problem, man kan forvente, når plæner er blevet nogle år gamle. Det er den hyppige trafik på plænen, der er skyld i skaden.
Når jorden er fugtig, er den blødere end ellers, så fødderne synker i, og havemøbler eller kørsel med tunge trillebøre trykker jorden slemt sammen. Så har planterødderne, som i alle sammentrykte jordtyper, mere besvær med at trænge igennem jorden, og når det er fugtigt i vejret, dannes der let små vandpytter.


Eksempler på havemand i 8500 Grenaa

KSH Montage og Service
Ymersvej 26
8500 Grenå
CVR: 37433977
Hjemmeside
SD Træfældning
Rødeled Vej 11, Rimsø
8500 Grenå
CVR: 20381949
Hjemmeside
Rene's Belægning
Dolmer Bygade 30
8500 Grenå
CVR: 12036876
Hjemmeside