Havemand Glostrup

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Glostrup
  • Udfyld online formularen på bare 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra solide havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Glostrup - Fagfolk leverer dig 3 gratis tilbud

3. august 2018. Har du også brug for hjælp til havearbejdet i din forsømte have i Glostrup? Her på siden Billig-gartner.dk kan du - 100 pct gratis og uforpligtende - få 3 konkrete tilbud fra havemænd i Glostrup, der gerne vil påtage sig at få din have til at ligne en have igen.
Billig-gartner.dk´s opgave er at medvirke til et mere gennemskueligt markedet for haveopgaver. Det gør vi med vores gratis internetportal, der hjælper dig med at finde en dygtig og kompetent havemand fra Glostrup. Det er som sagt en 100% gratis og uforpligtende service vi tilbyder. Få gratis 3 personlige tilbud på billig havemand Glostrup.
Vi leverer dig i løbet af få dage, 3 sammenlignelige tilbud på din havemand opgave. Du modtager de 3 spændende tilbud fra Glostrup baserede havemænd på få dage og vores webservice er 100 procent gratis og uforpligtende. Indsend din haveopgave på bare 6-7 minutter!

Haveopgaver midt på sommeren

Midsommer (juli):
Høst bærfrugt.
Vand krukker regelmæssig og gød en gang om ugen.
Bliv ved med at gøde udplantningsplanter og fjern visne blomster.
Hvis det er tørt, hæves plæneklipperens skær en anelse; græsset bliver grønnere, hvis det får lov at blive lidt længere, før det klippes.
Sensommer (august):
Hvis det er tørt, vandes rododendron, så der dannes bedre blomsterknopper.
Bærbuske og opstammede frugttræer beskæres.
Langsomtvoksende bække som bøg og taks klippes.
Udsprungne blomster fjernes fra krukkeplanter, før man tager på ferie, så er der nye blomster på vej igen, når man kommer hjem.

Kartebolle og judaspenge

Frøsætning er målet for blomsterne, og tidligt på efteråret har prydgræsserne som elefantgræs, pennisetum og kæmpefjergræs blomsterstande, der er på højden af deres skønhed. Man finder også nogle klematis, som guldklematis (Clematís tcmgutíca), der er dækket med beatleslignende parykker af fnokkede frø.
Dertil kommer kartebolle og judaspenge i naturhaven. En af de store efterårsplanter, man ikke ser så meget mere, er asiatisk jødekirsebær. Det er en staude med oprette stængler og papirlygteformede orange lanterner, der ser godt ud i et naturligt bed med buske eller i et mere naturligt blandet bed.
Mange stauder sætter frøstande, som det kan betale sig at lade sidde hele vinteren, herunder den bronzefarvede fennikel, akantus og mandstro. Frøstandene tager sig særlig godt ud, når de er dækket af rimfrost, så lad være med at have alt for travlt med at skære dem tilbage.


Eksempler på havemand i 2600 Glostrup

Andersen Consulting
Egeskoven 170
2600 Glostrup
CVR: 37935689
Hjemmeside
Peramo ApS
Kæraasen 6
2600 Glostrup
CVR: 37613320
Hjemmeside
Landskabs-Entreprenøren ApS
Smedeland 13
2600 Glostrup
CVR: 32076424
Hjemmeside