Havemand Glostrup

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Glostrup
  • Udfyld formularen online på ca 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Glostrup - Fagfolk leverer dig 3 gratis tilbud

22. juli 2018. Behøver du hjælp til havearbejdet i din forsømte have i Glostrup? Her på Billig-gartner.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 100 procent konkrete tilbud fra havemænd i Glostrup, som gerne vil påtage sig at få din have til at ligne en have igen.
Billig-gartner.dk´s mission er at gøre markedet for haveopgaver gennemskueligt for alle. Dette gør vi via vores gratis portal, som hjælper dig med at finde en dygtig og kompetent havemand fra Glostrup. Det er som sagt en 100% gratis og uforpligtende service vi tilbyder. Få gratis 3 tilbud på billig havemand Glostrup.
Vi leverer dig 3 sammenlignelige tilbud, som matcher dine personlige ønsker og forventninger. Du modtager de 3 tilbud fra Glostrup baserede havemænd i løbet af kun 42 timer på hverdage og vores tjeneste er fuldstændig gratis og uforpligtende. Indtast din haveopgave nu!

Haveopgaver midt på sommeren

Midsommer (juli):
Høst bærfrugt.
Vand krukker regelmæssig og gød en gang om ugen.
Bliv ved med at gøde udplantningsplanter og fjern visne blomster.
Hvis det er tørt, hæves plæneklipperens skær en anelse; græsset bliver grønnere, hvis det får lov at blive lidt længere, før det klippes.
Sensommer (august):
Hvis det er tørt, vandes rododendron, så der dannes bedre blomsterknopper.
Bærbuske og opstammede frugttræer beskæres.
Langsomtvoksende bække som bøg og taks klippes.
Udsprungne blomster fjernes fra krukkeplanter, før man tager på ferie, så er der nye blomster på vej igen, når man kommer hjem.

Kartebolle og judaspenge

Frøsætning er målet for blomsterne, og tidligt på efteråret har prydgræsserne som elefantgræs, pennisetum og kæmpefjergræs blomsterstande, der er på højden af deres skønhed. Man finder også nogle klematis, som guldklematis (Clematís tcmgutíca), der er dækket med beatleslignende parykker af fnokkede frø.
Dertil kommer kartebolle og judaspenge i naturhaven. En af de store efterårsplanter, man ikke ser så meget mere, er asiatisk jødekirsebær. Det er en staude med oprette stængler og papirlygteformede orange lanterner, der ser godt ud i et naturligt bed med buske eller i et mere naturligt blandet bed.
Mange stauder sætter frøstande, som det kan betale sig at lade sidde hele vinteren, herunder den bronzefarvede fennikel, akantus og mandstro. Frøstandene tager sig særlig godt ud, når de er dækket af rimfrost, så lad være med at have alt for travlt med at skære dem tilbage.


Eksempler på havemand i 2600 Glostrup

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard AS
Fabriksparken 44
2600 Glostrup
CVR: 21351695
Hjemmeside
Landskabs-Entreprenøren ApS
Smedeland 13
2600 Glostrup
CVR: 32076424
Hjemmeside
Peramo ApS
Kæraasen 6
2600 Glostrup
CVR: 37613320
Hjemmeside