Havemand Gilleleje

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Gilleleje
  • Udfyld formularen online på under to minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Få gratis 3 tilbud på billig havemand Gilleleje med god rabat

22. august 2018. Her på sitet får du let og gratis forbindelse til billige og erfarne havemænd i den tidligere Græsted-Gilleleje kommune. Indtast din haveopgave og bliv kontaktet af forhåndsgodkendte havemænd med 3 hurtige tilbud på havearbejdet. Det er 100 % gratis og du får som sagt op til tre spændende tilbud at vælge imellem.
Vi giver dig nem, gratis og hurtigt kontakt til billige og effektive havemænd over hele Danmark inklusiv Gilleleje. Beskriv din haveopgave og bliv kontaktet af seriøs havemand Gilleleje med 2-3 gode tilbud. Det er helt gratis for dig og du modtager tre superseje tilbud. Hvilket du benytter, vælger du selv.
Med et godt tilbud på havearbejde. kan du være så heldig at spare 25 pct i forhold til normalpris. Indsend din haveopgave til os på kun 9 minutter med en beskrivelse, af det er, du skal have ordnet. Jo mere specifikt du beskriver opgaven, jo bedre kan arbejdet vurderes, og du vil sandsynligvis modtage stærkere tilbud.

Støtte til planterne i haven

De fleste planter kan klare sig selv, men nogle har brug for lidt hjælp. De falder i to grupper; klatrende/slyngende planter, der selvfølgelig skal have noget at klamre sig til, og vaklende planter, der bare har brug for en krykke.
Et spalier er ideelt som støtte til planter som klematis og gedeblad, der af sig selv klatrer op gennem træerne; et spalier med tætsiddende tremmer er det næstbedste sammenlignet med grene med kviste. Det er glimrende som støtte til planter op ad en mur eller et hegn.
Man kan sætte spalieret fast på vandrette kantlister, der er skruet fast i en væg eller et hegn, og sætte hængsler og kroge på; kan man lægge spalieret og dets plante ned på jorden, hvis man har brug for at male eller på anden måde vedligeholde det. Kantlister kan give luft mellem spalier og mur, så der bliver luftcirkulation og plads til, at planterne kan sno sig om spalieret.

strukturer og Bambusstænger

Buer, pergolaer, søjler og pavilloner er meget dekorative støtter for klatrende og slyngende planter. Hvis man vælger planter, der ikke selv klynger sig fast, må de bindes til støtten. Store bygninger som fx pavilloner bygges bedst med spalierer beregnet til siderne - man kan få buer af samme konstruktionstype - de klatrende og slyngende planter virkelig kan brede sig.
Bambusstænger er ideelle til høje planter med lige stængler, fx ridderspore, eller til at forme planter, så de vokser lige op, som fx med ærteblomst. Stænglerne bindes til støtten med blødt bindegarn med en afstand mellem bindingerne på ca. 20 cm, så stænglerne ikke beskadiges.
Tænk på stokken som en arm- eller benskinne, men som en, der bruges til at undgå brud i stedet for at hele dem. Pinde, der er ca. 45 cm lange og grønmalede, er et mere spinkelt alternativ som støtte for mindre potteplanter.


Eksempler på havemand i 3250 Gilleleje

Gribskov Anlægsgartner
Grønnevang 348
3250 Gilleleje
CVR: 31379040
Hjemmeside
Rødkælken Skov & Anlægsservice
Ammekær 90
3250 Gilleleje
CVR: 26441188
Hjemmeside
NST Have & Anlæg
Kastanie Alle 83
3250 Gilleleje
CVR: 31966523
Hjemmeside