Havemand Galten

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Galten
  • Udfyld formularen på ca 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Billig havemand Galten → Bestil 3 hammelske tilbud → gratis

24. august 2018. Holdet bag Billig-gartner.dk består af erfarne fagfolk med lang og bred erfaring indenfor behandling af opgaver i gartnerfaget. Vi kender problemerne med at finde de dygtigste havemænd i Galten til den rette pris - og vi kender faldgruberne. Derfor kan vi opfylde dine ønsker til at få udført havearbejde i Galten.
Det er besværligt at finde en seriøs og billig havemand Galten selv, så hvorfor ikke slippe for dette og bruge os i stedet? Vælg den nemme løsning og modtag 3 fantastiske havetilbud nu. Du sparer både tid og penge ved at lade os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud på dit havearbejde.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis service. Det kunne f.eks. være forretninger, butikker, kontorer, fabrikker eller institutioner. Det samme gælder offentlige instanser, der også kan spare penge på havearbejdet. Vores tilknyttede havemænd løser alle typer af haveopgaver - også de helt store.

Ødelagte kanter i plænen

Ødelagte kanter ser ikke kun sjuskede ud, de gør det også besværligt at klippe græsset og næsten umuligt at udføre ordentligt kantarbejde, men de er lette at reparere. Det eneste, man skal gøre, er at tage en skarp spade og skære en firkant af plænen ud fra den ødelagte kant.
Vend firkanten rundt og tilpas den i hullet, så der nu er en fuldstændig lige kant langs plænens yderside, og den ødelagte kant vender indad i plænen. Det giver et hul i selve plænen. Fyld hullet med jord og tryk det til, så det holder samme højde som den øvrige jordoverflade.
Derefter gensås, som om der var tale om en nøgen plet. Hvis det gøres om efteråret, vil plænen være hel om foråret, og man vil ikke engang kunne se samlingerne. Det er det bedste, når græsset skal styrkes, og rødderne stimuleres, hvilket er det, man ønsker.

Alternative plæner

Hvis den traditionelle tætklippede plæne ikke passer til ens egen have, er der mange andre slags, man kan vælge. Nogle af dem har både græs og andre ting - vilde blomster fx - men der er andre, der overhovedet ikke indeholder græs, som plæner af krydderurter eller blomster.
Begå ikke den fejl at tro, at plæner af ikke-græs er egentlige erstatninger for græs. Græs er den eneste plænetype, man kan bruge til at løbe omkring på - de øvrige tåler ikke ret meget slid overhovedet. De er helt fine til små arealer, man ikke skal gå på hele tiden, og glimrende omkring en siddeplads i haven.
Mit råd er, at hvis man skal have et sted, hvor man kan lege, bør man holde sig til den traditionelle plæne bag huset og gemme de andre typer til mere rolige steder, hvor de ikke kommer til skade som følge af slid. Brug de specielle plæner til en lejlighedsvis spadseretur.


Eksempler på havemand i 8464 Galten

Pot og Plante ApS
Langelinie 75
8464 Galten
CVR: 34352860
Hjemmeside
Nørreskov Anlægsgartneri ApS
Voldbyvej 73, Sjelle
8464 Galten
CVR: 26516056
Hjemmeside
OK Anlægsgartner
Voldbyvej 18
8464 Galten
CVR: 10743575
Hjemmeside