Havemand Fyn

  • Billig havemand Fyn - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få rabat (19 pct) med 3 bundsolide tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra professionelle havemænd

Vi kan pt. desværre ikke tilbyde 3 tilbud

Vejnavne i
postnummer 5250

Vester Allé
Plovgårdsvej
Tranehøjen
Rasmus Rasks Allé
Solvej
Sanderumvangen
Viggovænget
Vibækvej
Stærmosevej
Røllikevænget
Nils Erlings Allé
Villasmindevej
Vibeægvænget
Rughøjvej
Snerlevænget
Tingløkkevej
Travbanevej
Tingløkkehaven
Væddeløbsvej
Vibekevej

Havemand Fyn - Spar mange penge - få 3 billige tilbud


Biologisk bekæmpelse i haven

Biologiske bekæmpelsesmidler er ensbetydende med at erklære skadegørerne krig, for det, man gør, er, at slippe en meget levende og kraftfuld fjende løs mod dem. Hvert nyttedyr angriber en enkelt skadegører, og selvom de ikke er billige, er resultaterne mindst lige så gode, som når man bruger kemikalier, og virkningen holder sig længere.
Ideen blev oprindelig udviklet til brug i erhvervsgartnerier, hvor specielt indførte insekter ikke kan flyve væk, men der findes nu adskillige nyttedyr, herunder nematoder, som kan bruges med stort held i havejord eller i udendørs krukker.
Hvis man har en udestue eller et væksthus, hvor man ikke vil bruge kemikalier, er det særlig godt at bruge nyttedyr, eller hvis man har et bed med salat, der skal beskyttes mod snegle, eller krukker, man vil beskytte mod øresnudebiller.

Brug af biologiske nyttedyr

Biologiske nyttedyr skal sættes ud tidligt i sæsonen i væksthuset, så snart temperaturen er tilstrækkelig høj, da de ikke kan nedkæmpe et meget stort angreb. Man må bestille disse nyttedyr, der så tilsendes pr. postordre. Adskillige leverandører averterer i haveblade, og nogle produkter kan bestilles gennem havecentre.
Udsæt nyttedyrene hurtigst muligt efter modtagelsen, for da der er tale om levende organismer, holder de sig ikke ret længe. Insekter til brug i væksthuse leveres normalt i form af æg i et lag af vermikulit (et naturligt forekommende mineral) eller som skæl på kort, der er klar til at hænge op mellem planterne.
Anbring dem altid i nærheden af et sted med skadegørere, så der er fastfood til nyttedyrene, når de udklækkes. Nematoder leveres i frysetørret tilstand, de skal opløses i vand og udvandes i jorden i den korrekte koncentration med en vandkande.


Fyn havemand eksempel:

Brobyskov kloak og anlæg
Gammel Højmevej 82
5250 Odense SV
CVR: 31113059
Hjemmeside
Mand&Bil
Duedalen 44
5250 Odense SV
CVR: 21197572
Hjemmeside
Gartner Brian Lauridsen
Sanderumvej 264
5250 Odense SV
CVR: 14841482
Hjemmeside