Havemand Fyn

  • Få 3 gratis tilbud på billig havemand i Fyn
  • Udfyld online skemaet på under 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Havemand Fyn - Spar mange penge - få 3 billige tilbud

24. august 2018. Ingen skjulte gebyrer, eller skrift med småt. Vores service er gratis! Også på Fyn! Så udnyt den - allerede i dag - og få dine 3 fordelagtige tilbud på havearbejde! Her på siden kan du forklare, hvilke haveopgaver du har brug for hjælp til, hvorefter relevante havemand Fyn firmaer selv kontakter dig.
Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter at benytte vores internet portal. Udfyld webskemaet online på under 10 minutter og modtag 3 gode havetilbud på Fyn - gratis! Spar samtidig nemt op til 35 procent på regningen. På denne måde slipper du nemt og bekvemt udenom havearbejdet.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte havemænd på Fyn. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Har du ikke mulighed netop nu, så lav et bogmærke til denne webside, så du kan indtaste din haveopgave, når du får tid - husk det nu!

Biologisk bekæmpelse i haven

Biologiske bekæmpelsesmidler er ensbetydende med at erklære skadegørerne krig, for det, man gør, er, at slippe en meget levende og kraftfuld fjende løs mod dem. Hvert nyttedyr angriber en enkelt skadegører, og selvom de ikke er billige, er resultaterne mindst lige så gode, som når man bruger kemikalier, og virkningen holder sig længere.
Ideen blev oprindelig udviklet til brug i erhvervsgartnerier, hvor specielt indførte insekter ikke kan flyve væk, men der findes nu adskillige nyttedyr, herunder nematoder, som kan bruges med stort held i havejord eller i udendørs krukker.
Hvis man har en udestue eller et væksthus, hvor man ikke vil bruge kemikalier, er det særlig godt at bruge nyttedyr, eller hvis man har et bed med salat, der skal beskyttes mod snegle, eller krukker, man vil beskytte mod øresnudebiller.

Brug af biologiske nyttedyr

Biologiske nyttedyr skal sættes ud tidligt i sæsonen i væksthuset, så snart temperaturen er tilstrækkelig høj, da de ikke kan nedkæmpe et meget stort angreb. Man må bestille disse nyttedyr, der så tilsendes pr. postordre. Adskillige leverandører averterer i haveblade, og nogle produkter kan bestilles gennem havecentre.
Udsæt nyttedyrene hurtigst muligt efter modtagelsen, for da der er tale om levende organismer, holder de sig ikke ret længe. Insekter til brug i væksthuse leveres normalt i form af æg i et lag af vermikulit (et naturligt forekommende mineral) eller som skæl på kort, der er klar til at hænge op mellem planterne.
Anbring dem altid i nærheden af et sted med skadegørere, så der er fastfood til nyttedyrene, når de udklækkes. Nematoder leveres i frysetørret tilstand, de skal opløses i vand og udvandes i jorden i den korrekte koncentration med en vandkande.


Eksempler på havemand i 5250 Fyn

Ørbæk Haveservice
Sanderumvej 162 A
5250 Odense SV
CVR: 37682969
Hjemmeside
Brobyskov kloak og anlæg
Gammel Højmevej 82
5250 Odense SV
CVR: 31113059
Hjemmeside
Gartner Claus Watson
Vangeledgårdsvej 49
5250 Odense SV
CVR: 29016003
Hjemmeside