Havemand i Furesø

  • Få gratis 3 tilbud på billig havemand i Furesø
  • Udfyld skemaet online på mindre tre minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud på Gartner" pt på pause.
Kontakt gerne vores samarbejdspartnere direkte.

Vælg tilbud blandt de bedste firmaer i Furesø kommune

24. november 2017. Uanset hvilken type havearbejde du skal have lavet, kan vi hjælpe dig med at få etableret kontakt til den rigtige havemand i Furesø Kommune. Udfyld skemaet online på under 7 minutter. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at der er beskrevet så godt som muligt - så får du de mest præcise og bedste tilbud.
Vi gennemgår alle haveopgaver, der bliver indsendt via os. Derefter bliver den sendt ud til de gartnere og havemænd i Furesø Kommune, som egner sig bedst til netop din type haveopgave. De modtager dine kontaktoplysninger og de kontakter dig hurtigst muligt, så du kan få et rigtigt attraktivt tilbud på arbejdet.
Nå vi har gennemgået din opgave og sendt den ud til de bedst matchende havemænd, vil de tage kontakt til dig med et gratis og uforpligtende tilbud. Hvis din haveopgave er interessant for flere firmaer i Furesø Kommune, kan du modtage op til 3 tilbud på havearbejdet, som alle er uforpligtende.

Beskæring af forårsblomstrende buske

Nogle af de forårsblomstrende og tidligt sommerblomstrende buske kan blive meget rodede at se på, hvis ikke de beskæres hvert år. En forsømt plante fyldt med gamle stængler sætter ikke mange blomster. Det er let at kende de gamle stængler, selv uden for blomstringsperioden, for deres bark er mørkere, og de ser lidt knudrede ud.
Disse buske beskæres ved en grundig afpudsning. Så snart blomsterne er visne, skæres alle stængler med visne blomster tilbage. Følg stænglen nedad, indtil der er en god kraftig knop eller et ungt sideskud uden visne blomster; skær den af lige oven over det sted, hvor den sidder på hovedgrenen.
Hvis man gør det hvert år, vil ens forårsblomstrende buske blive ved med at være pæne og sætte mange flere blomster. De fleste senere blomstrende buske behandles på samme måde, men de beskæres om vinteren.

Sådan gør man

Tommelfingerreglen er: Hvis planten blomstrer før midsommer, beskæres den umiddelbart efter blomstring, og hvis den blomstrer senere, beskæres den sent på vinteren eller tidligt om foråret.
1. Buske som vellugtende pibeved og blodribs har godt af, at der fjernes enkelte gamle grene hvert år. De gamle grene kan kendes på deres knudrede stængler og de visne blomster, der sidder på sideskuddene.
2. Med en grensaks fjernes de tykkeste grene, idet de klippes af så tæt som muligt ved jorden. Der klippes lige oven over en knop eller et ungt sideskud. Derefter bruges en beskæresaks til at fjerne alle de svage og syge skud, man kan få øje på.
3 Resultatet af denne årlige foryngelsesbeskæring bliver en velformet og sund busk, som sætter masser af blomster på livskraftige unge skud hvert forår - og ikke en bush, der ser udslidt og pjusket ud.

Få 3 Havemand tilbud


Eksempler på havemand i 3540 Furesø
Anlægsgartnerfirmaet Bondes
Gl Nøglegårdsvej 22
3540 Lynge
CVR: 31258634
Hjemmeside
KHH Anlæg ApS
Slangerupvej 12
3540 Lynge
CVR: 12669682
Hjemmeside
Den Unge Gartner A/S
Nøglegårdsvej 7
3540 Lynge
CVR: 25706382
Hjemmeside